Makine mühendislerinden İMO'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Makine mühendislerinden İMOya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 09:13

Makine mühendislerinden İMO'ya ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - MAKİNE Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu ve yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne bağlı Odaların geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerinin ardından Odalar arası 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor. Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu ve yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek, Başkan Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyelerine, yeni görevlerinde başarılar diledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Makine Mühendisleri Odasının yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, Gaziantep ve ülke gündemi ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Çeliktürk, "TMMOB'a bağlı meslek Odaları olarak, şehrimiz ve ülkemiz gündemi ile ilgili konularda birlikte hareket etmeye, fikir alış-verişinde bulunmaya ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!