Makina OSB için Ankara çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Makina OSB için Ankara çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 14:08

Makina OSB için Ankara çıkarması

Haberin Devamı

MAKİNA Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) Denizli'de yapılması planlanan Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları kapsamında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yü ziyaret etti.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve beraberindeki heyet, Makine İhtisas OSB için yürütülen çalışmalardaki son durum hakkında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile görüşme yaptı.

Denizli'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için, her türlü desteği sunacaklarını ifade eden Bakan Özlü, arazi hakkında telekonferansla TOKİ Başkanı'ndan bilgi aldı, çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş bildirdi. Yapılan Ankara ziyaretlerini değerlendiren MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı projeyle ilgili somut adımların en kısa sürede atılacağı bilgisini aldıklarını belirterek, "Görüşmelerimiz çok olumlu geçti, Denizli'ye yeni bir sanayi alanı kazandırılacağı için çok mutluyuz. Bu yolda emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, milletvekilimiz Şahin Tin,  Denizli Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Sanayi Odası Başkanımız Müjdat Keçeci olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Güçlü Türkiye için, üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!