Makina mühendisleri huzurevi sakinlerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Makina mühendisleri huzurevi sakinlerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:21

Makina mühendisleri huzurevi sakinlerini ağırladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, yeni hizmete açılan üye dayanışma salonunda huzurevi sakinleri için müzik dinletisi sundu.

MMO Antalya Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, Antalya Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerine yönelik müzik dinletisi gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda oda üyesinin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte huzurevi sakinleri ve davetliler dans edip, şarkılar söyledi.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, koro şefi Jülide Akdeniz'e çiçek takdim ederek teşekkür etti. Huzurevi sakinlerini misafir etmekten duydukları mutluluğu ifade eden Ayşen Hamamcıoğlu, "Oda üyelerimize yönelik etkinliklerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bundan sonra da gerek üyelerimize yönelik, gerekse de her yaştan tüm vatandaşlarımıza yönelik bu tarz etkinliklere ev sahipliği yapacağız" dedi.

Şube binasının 2'nci katında bu amaçla üye dayanışma salonu açtıklarını kaydeden Başkan Hamamcıoğlu, "Yeni salonlarla üyelerimize ve sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleşmesine imkan sağladık. Büyük toplantılar ve üyelerimizin birebir kullanacakları alanlar oluşturduk. Bu sayede otellerde yapılan birçok toplantı ve semineri artık şube binamızda yapabileceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!