Makarna nöbeti

Yalçın Sabancı, önceki gün Cennet Koyu’nda denize girdi. O deniz makarnasıyla yüzerken bir görevli de yanıbaşında nöbet tuttu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük filosuna sahip olan Ya-Sa Holding’in patronu armatör Yalçın Sabancı, eşi Neslihan Sabancı ve oğulları İlhan Sabancı’yla birlikte ‘Sea Dream’ isimli tekneleriyle tatilde. Önceki gün Bodrum’daki Cennet Koyu’nda denize giren Yalçın Sabancı, deniz ve güneş keyfi yaparken, tedbiri de elden bırakmadı. Sabancı, ‘deniz makarnası’yla yüzerken, tekne personelinden bir görevli de başında
nöbet tuttu.

Dedeyle dans

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, Marina Romanova’nın sahibi olduğu Foça’daki Mambo Beach Club’da performans sergiledi. DJ’ler arasında “Dede” olarak anılan Ateşdağlı, Türkçe pop şarkılar çaldı. Mambo Beach Club’ı dolduran hayranları sabaha kadar dans ettiren Ateşdağlı, cuma akşamı da Çeşme Solemare’de performans sergileyecek.

Frida Ayşe

Haberin Devamı

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızları babalarının yanında çalışmak yerine sanatla uğraşmayı seçmişti. New York’ta Parsons School Of Art&Design’ın ardından Paris’teki Par-sons’tan mezun olan Elif Boyner, fotoğrafçılık yaparken, Amerika’da McGill University’de işletme okuyan ikizi Ayşe Boyner ise müziğe merak sarmış ve DJ’lik yapmaya başlamıştı. Renkli kişiliği ile dikkat çeken Ayşe Boyner, bu kez de modelliğe soyundu. Frida, Hitler ve Batman kıyafetleriyle kılıktan kılığa giren Ayşe Boyner, Mehmet Turgut’un objektifine poz verdi.

Birinciliğe yelken açtı

Türk yelken dünyasının en prestijli yarışlarından Sailing Regatta, Ege’de yelken açtı. 20-21 Temmuz tarihlerinde yapılan ‘American Express Turgutreis Cup’a bu yıl 28 tekne ve 320 yelkenci katıldı. Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama İletişimi Müdürü Özlem Sunay’ın ev sahipliğinde düzenlenen yarışı, Kia-Acaida 3 teknesi kazandı.

Ünlülerin adresi

Bu yaz Alaçatı-Kemalpaşa Caddesi’nde hizmete giren Qoza, Ege mutfağından lezzetleriyle kısa sürede müdavim kitlesini yarattı. Ünlü isimleri de ağırlayan mekânda önceki gün memleketi İzmir’de tatil yapan Siren Ertan, annesi Birgül Vardarlı’yla yemek yerken görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları