Majesteleri ile 60 dakika

Güncelleme Tarihi:

Majesteleri ile 60 dakika
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 00:08

Turnuvanın bir numarası, İstanbullu tenisseverlerin büyük desteğini aldığı açılış maçında Fin rakibini 6-2 ve 7-5’le geçti. 1 saatte çeyrek finale kalan Roger Federer, yarın İspanyol Traver ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

'Majesteleri' lakaplı tenisçi Roger Federer, TEB BNP Paribas İstanbul Open’da galayı müthiş bir oyunla yaptı..

Majesteleri ile 60 dakika

Fin rakibi Jarkko Niemenen karşısında idman havasında oynayan turnuvanın 1 numarasına, 1 saat yetti.

Majesteleri ile 60 dakika

Federer rakibini 6-2 ve 7-5’le devirdi. Servisinde sadece 3 puan kaybeden Roger Federer, neredeyse hatasız oynadığı ve 20 dakika süren ilk seti 6-2 kazandı. Tribünler İsviçreli tenisçinin mükemmel performansını ayakta alkışladı…

33 yaşındaki Nieminen ikinci sette daha derli toptu gözüktü. Bugünü dinlenerek geçirecek olan İsviçreli efsane, yarın İspanyol Daniel Gimeno Travel ile son 4’e kalmak için karşılaşacak.

Haberin Devamı

Majesteleri ile 60 dakika

Santiago Giraldo, 17 yaşındaki Andrey Rublev'i 6-4, 1-6 ve 6-3'lük setlerle eledi.

SCHWARTZMAN, TRAVER VE GIRALDO DA ÇEYREK FİNALDE
TEB BNP Paribas İstanbul Open’da 8 numaralı seri başı Arjantinli Diego Schwartzman, Avusturyalı Jurgen Melzer’i rahat bir oyunun ardından 6-0 ve 6-2’yle geçip adını çeyrek
finale yazdırdı.
6 numaralı seribaşı Kazakistanlı Mikhail Kukushkin’i 6-3’lük iki setle yenen İspanyol Daniel Gimeno Traver da son 8’e kaldı.
İstanbul Open’ın 4 numarası Kolombiyalı Santiago Giraldo, 17 yaşındaki Rus rakibi Andrey Rublev’i çekişmeli geçen mücadelede 6-4, 1-6 ve 6-3’lük setlerle devirdi.

TÜRK TENİSÇİ KALMADI
İstanbul Open'da çiftlerde Gürcü Basilashvili ile birlikte korta çıkan Tuna Altuna’nın elenmesiyle turnuvada Türk tenisçi kalmadı. Basilashvili-Tuna ikilisi, Avustralyalı Guccione ile Brezilyalı Andre Sa çiftine 6-3 ve 6-2 ile boyun eğdi.
Günün diğer çiftler maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle: Fabrice Martin/Purav Raja-Alexander Bury/Teymuraz Gabashvili: 2-6, 2-3; Radualbot/Lajovic-Marach/Oswald: 6-7, 6-2 ve 10-8.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!