Mahsun Asena’yı istemedi

Güncelleme Tarihi:

Mahsun Asena’yı istemedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2005 01:47

Uzun bir Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanan Mahsun Kırmızıgül’e Asena’nın menajeri tarafından, ‘Bu turnede Asena Hanım’la çalışmak ister misiniz?’ teklifi götürüldü. Ancak ünlü türkücü bu teklifi, kibarca geri çevirdi.

İBRAHİM Tatlıses’le hem iş, hem de özel anlamdaki bağlarını kopardıktan sonra sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Asena, mesleğini sürdürebilmek için yılmadan mücadele etmeyi sürdürüyor. Kimi zaman Tatlıses’in engellemeleri yüzünden sahneye çıkamamaktan, kimi zaman da Tatlıses’ten çekindikleri için işverenin kendisiyle çalışmak istememesinden şikayet eden Asena, menajeri vasıtasıyla iş peşinde koşuşturmaya devam ediyor.

Son olarak Mahsun Kırmızıgül’ün üç ay sürecek bir Avrupa turnesine çıkacağını öğrenen Asena, menajeri vasıtasıyla ünlü türkücüye teklif götürdü. Ancak Kırmızıgül, kadrosunda yer almak isteyen Asena’nın bu isteğini kibarca reddetti. Yıllardır Tatlıses ile rekabet içinde olduğu söylenen Mahsun Kırmızıgül, uzun zamandır da Tatlıses ile konuşmuyor. Asena’yı kadrosuna alarak yeni bir tartışma başlatmak istemeyen Mahsun Kırmızıgül’ün bu yüzden ret cevabı verdiği öğrenildi.

Bu konu hakkında görüştüğümüz Kırmızıgül’ün menajeri Murat Tokat, şu açıklamayı yaptı: ‘Evet doğrudur, Asena Hanım bizimle birlikte çalışmak için bir teklifte bulundu. Ancak kabul etmedik. Böyle bir şeyi yapmamız doğru olmazdı. ’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!