Yılın muffin’i

Ülkecek şu aralar kutlamalarla ağlamalar birbirine karıştı. Biz kutlama bölümüyle ilgilenelim şimdi şu anda sizleri ağlatmak için uğraşamayacağım.

Haberin Devamı

‘İki kısa insanın mutlu bir birliktelik yaşayabileceği’ iddiasını dünyaya göstermek ispatlamak için yola çıkan Beren Saat-Kenan Doğulu ilişkisi mesela ne kadar tatlı değil mi?

Küçük birer vişneli muffine benziyorlar. Özellikle Beren Saat yılın düğünü için seçtiği (hayır Kate Middleton-Prens William değil) aşırı vişne çürüğü elbisesiyle (Özgür Masur imzalıymış) gerçek bir şekeri fazla kaçmış muffin gibi değil miydi? Tatlı kız Beren Saat. Açıkçası ondan nefret etmek için pek çok sebebim olsa da bunu yapamıyorum. İnsan onun başarılı olmasını istiyor. Sırf böyle bir damarımızı yakaladı diye yetenek yarışmasında ikinci olmasına rağmen onun kazanmasına ve trilyoner olmasına izin verdik. Çok tatlı bir milletiz, gerçekten. Orta Asya’daki atalarımız açık havada bol oksijen depolamış.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu peki? Onun durumu nedir sizce? İtiraf edelim biraz güzelleşti. Artık cildinin ölü derisini mi soydurdu, sodyum nitrat enjekte ektirip rengini parlattırdı bilemiyorum ama bir ışıldıyor adam.

Ya da en son yılın düğününde smokinle gördüğüm için beğenmiş olabilirim. O korkunç bir tasarım ucubesi sahne kıyafetlerinden sonra kendi ölçüleri içinde mazbut bir Kenan göze hoş geldi. Kendi ölçüleri içinde mazbut diyorum dikkatinizi çekerim, yine de Doğulu’nun smokin seçimi bir parça frapan yaka tasarımı da içeriyordu. Olsun yakışır. Çok tatlı. Bir Ken bebek maşallah. (Kenan Doğulu’nun tarihin en kısa süren kıyafet markası Ken dönemini hatırlıyor musunuz? Hiç yapamadı, hiç olmadı. Ken. Tatlı Ken)

Ylın muffin’i çiftimizin ilk medya sınavı da gayet başarılı geçti. Pahalı bir arabadan el ele aşırı güleç bir iniş. Acaba o gün dişlerini parlattırdılar mı? Bence kesin parlattırdılar ya da takma diş takıyorlar. Çünkü normal bir insanın dişleri o kadar parlayamaz.

Gördüğünüz üzere ülkemizde harika şeyler de oluyor. Kenan Doğulu ve Beren Saat ikilisi gibi. Bu mood’umda olursam yakında sizlere Gülben Ergen’in şahdamarı mesajlaşmasını da uzun uzun analiz edeceğim.

Mahmure hanım, mahmure hanım. Lütfen takipte kalın!

Yazarın Tüm Yazıları