Altın Ütü İle Gençleşin

Altın Ütü sistemi ile hem yüz bölgesinde hem de vücudun diğer bölgelerinde başarılı germe uygulamaları yapabiliyoruz.

Haberin Devamı

Zamanla yaş alarak kırışan ve gençliğini yitiren cilt için 2009 yılında Amerika Gıda ve İlaç Dairesi tarafından onaylanan Pelleve Altın Ütü sistemi ile cerrahi operasyona gerek kalmadan ciltte ciddi bir sıkılaşma yani gençleşme sağlanıyor.

Pelleve'in altın ısı ile radyofrekans yöntemi ile cildi sıkılaştırarak germe ve gözenekleri daraltma etkisi ile kırışıklık ve elastikiyet kaybını azaltan ileri düzeyde gelişmiş bir radyofrekans sistemidir. Cilde zarar vermeden yenilenme yaratarak adeta cildin kumaşını değiştirir. Gelelim uygulamanın ayrıntılarına. Sistemik epidermis ve üst tabakaya zarar vermeden cildin derin katmanlarını ısıtarak kollagen üretimini hızlandırıyor. Kolajen yapısında hemen etkisini gösteren bir sıkılaşma sağlıyor ve zaman içerisinde bu sıkılaşma artarak 6 ay’a varan süre içerisinde cildin sıkılaşmasında artış ile kırışıklıklarda azalma sağlanıyor.

Sistem, göz çevresindeki kaz ayaklarını gözaltı kırışıklıklarını ve gözaltı torbalarını azaltır ya da yok eder. Yanaktaki cilt yapısı değişirken ağız çevresindeki özellikle dudak üstündeki çizgiler azalır.

Uygulama acısız ve ağrısız olmasının yanında en önemli avantajının kişiye özel çalışma olanağı sunuyor. Göz kapağında bile güvenle kullanılabilir. Tüm cilt tiplerine uygulanabildiği gibi kişi seans sonrası günlük rutin hayatına devam edebilir, makyajını yapabilir. Güneş ışığı hassasiyeti yaratmaz. Hiçbir ilaç kullanılmaz, anestezi yapılmaz, anestezi kremine bile gerek kalmaz. Öte yandan uygulama sonrası özel bakım gerektirmez Anında, gözle görünür sonuçlar alınır. Bu uygulama ile düşük göz kapaklarının belirgin bir şekilde kaldırılması mümkün olur.Altın Ütü İle GençleşinYazımızı okuyan herkesin merak ettiği bir soruyu da yanıtlayalım. Seans sayısı sarkmaların ve kırışıklıkların derecesine bağlı olsa da kişiye göre değişiyor ancak seans sayısı genellikle 1 ile 4 olarak öneriliyor. Pelleve’nin etkisi çoğunlukla hemen başlar ancak yeni oluşan kolajenin etkisini görmek için iki seans beklemek gerekir. Sigara içenlerde etkisi kısa sürebilir. Uygulanan bölgeye göre, beslenme alışkanlıklarına ve sigara kullanımına ve benzer faktörlere bağlı olarak seans sayısı değişkenlik gösterebilir. Erkekler için bu sayı daha fazla olabilir. Bu sistem ile hem anında çok iyi hissedilir, hem de yaşlanma belirtileri kalıcı olarak minimuma iner.

Haberin Devamı

Pelleve Hangi Bölgelere Uygulanır?

Pelleve tüm yüz, gıdı, göz kapağı ve göz çevresi de dahil olmak üzere, eller ve boyunda etkili. Pelleve uygulamasının olası yan etkileri tedavi edilen bölge içerisinde uygulama sırasında ortaya çıkabilecek hafif bir ısı hissidir. Ayrıca yarım saat içerisinde kaybolacak hafif bir şişkinlik ve kızarıklık oluşabilir. Deride hiçbir sorun oluşmaz. Yazın da güvenle uygulanabilir. Koyu tenliler için hiçbir risk içermez. Komple bir yüz tedavisi için Pelleve uygulaması normal olarak 20 ila 40 dakikadır.

Pelleve, yorgun yüzleri bir anda gençleştirir ama görünür birinci etkisi bir hafta sürer. Deri gergin, hafif pembe tonda ve daha canlıdır. Pelleve uygulamasından bir ay sonra ikinci etkisi başlar, bu asıl etkidir. Üç ile altı ayda belirgin hale gelir. Uyarılmış fibroblastların üretimi sonucu kolajen sentezinin doku sıkılığını arttırmasıyla yüz daha gençleşmeye ve gerilmeye başlar ve tek seans bile uygulansa etkisi bir yıl devam eder. Pelleve sistemi daha çok 30-60 yaş grubu arasındaki kişilere önerilir.

Yazarın Tüm Yazıları