Güzelliğinizi Meme Büyütme Estetiği ile Yansıtın

Kadın vücudunda estetik güzelliğine en çok önem verilen bölgelerden biri olan göğüsler, kadın kimliği ile pekişmiş ve dünya tarihinde bereket ve doğumun simgesi olarak görülmüştür.

Haberin Devamı

Meme güzelliğinin bu kadar önemsendiği göz önünde tutulduğunda da meme estetik operasyonlarına gösterilen ilginin boyutuna da şaşırılmaması gerekiyor.

Dünya üzerinde en çok uygulanan estetik operasyonlardan biri olan meme büyütme ameliyatları genellikle göğüslerini küçük bulan kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra meme büyütme ameliyatları, göğüsleri arasında asimetriklik bulunanlar, herhangi bir nedenle memesini kaybedenler ve zamanla ya da kilo alıp verme ile göğüslerde sarkma ve içi boşalmış bir görünüm oluşması nedeniyle de uygulanmaktadır.

Meme büyütme ameliyatlarında hekimler daha kalıcı sonuç alınan silikon implantları tercih ediyor. Meme büyütme ameliyatlarında kullanılan silikon protezler sadece bu bölge için üretilmiş, sağlığa kesinlikle zarar vermeyen, delinmeyen, memenin içine dağılmayan ürünlerdir.

Haberin Devamı

Silikon protezlerin içi de silikon jellerle dolu olduğu için dışarıdan herhangi bir kesici aletle darbede bulunulmadığı sürece delinmesi söz konusu değildir.

Meme büyütme operasyonları, anne olmayı düşünen ve çocuklarını emzirmek isteyenler için de oldukça güvenilir ameliyatlardır. Silikon implantlar süt kanallarına zarar vermemektedir.

Hastalar, silikon protezlerin biçimine ve büyüklüğüne doktorlarının da görüşü alınarak karar vermelidir. Bu protezlerin seçiminde hastanın vücut ölçüleri ve göğüs genişliği de dikkate alınarak daha doğal bir görünüm elde edilecektir. Böylelikle dışarıdan meme büyütme operasyonu geçirdiğiniz belli olmayacaktır.

Ne kadar sürüyor?

Operasyon süresi ortalama 1 saat kadardır. 1 gece hastanede kalındıktan sonra ertesi gün taburcu olunmaktadır. Operasyon sonrasından itibaren 1-2 hafta içinde göğüsler tam olarak iyileşme sağlar. Göğüs şekli hemen ortaya çıkar. Meme estetiği görünümün dışında hem fiziksel hem de özgüvenin artmasına yardımcı olur.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu

https://www.instagram.com/op.dr.gokhanhaytoglu/

Yazarın Tüm Yazıları