GeriAlışveriş XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu

XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu

"Avrupa’da sağlıkla kilo vermek ve formda kalmak isteyenlerin bir numaralı tercihi XL-S Nutrition İstanbul’da düzenlenen lansmanla tanıtıldı."

Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de de satılmaya başlanan, afiyetle kilo vermek ve formda kalmak isteyenlerin bir numaralı tercihi XL-S Nutrition, İstanbul Swiss Otel’de düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu

Lansmana katılan XL-S Uzman Kurulu üyeleri Uzman Klinik Psikolog İpek Gökozan kilo vermek isteyenlerin motivasyonlarını nasıl yüksek tutabileceklerini anlattı, Uzman Diyetisyen Cenk Özyılmaz sağlıkla zayıflamak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak tüyolar paylaştı,Fitness Eğitmeni Murat Bür de eğlenceli aktivitelerle davetlilerin nabzını yükseltti.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Rima Kolbaşı, Sibel Bulutoğlu, Gülay Kamaz, Arzu Kunt, Berrin Ak ve Ayşegül Kayabar gibi isimlerinde yer aldığı lansmanda Sağlık ve Estetik Danışmanı Şah Yaycı ise katılımcılara XL-S Nutrition’ın içeriği ve nasıl kullanılabileceği ile ilgili bilgiler verdi.XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu

XL-S Nutrition hakkında bilgi veren Omega Pharma Türkiye Pazarlama Direktörü Selver Yıldız “XL-S Nutrition, kilo verme yolculuğunda tüketicilerin bir numaralı yardımcısı olmak için Almanya’da özel olarak geliştirildi. Yalnızca eczanelerde bulabileceğiniz XL-S Nutrition(*)Türkiye'de her beş kişiden birinin obez, her yüz kişiden 34'ünün ise fazla kilolu olduğu bir dönemde kilo sorununa güvenilir bir alternatif” dedi. Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Bezelye proteininden elde edilen ve içeriğinde yüksek miktarda protein ve lif bulunduran XL-S Nutrition’ın 1 öğünü sadece 248 kalori. Gluten ve yapay tatlandırıcı içermiyor. Sütle karıştırılarak tüketilen, tam bir öğün yerine geçen, sağlıklı bir öğünde olması gereken tüm vitamin ve mineralleri içeren XL-S Nutrition uzun süre tokluk hissi sağlıyor. Çikolata aromalı XL-S bir shaker içinde hazırlanıyor. Bu özelliği ile özellikle kilo alımında önemli bir unsur olan öğün atlamayı da engellemiş oluyor. Günde bir ya da iki öğün yerine kullanılabilen XL-S Nutrition diyet ve egzersizle birleştirildiğinde kilo vermeye yardımcı oluyor.”XL-S Nutrition’ın Lansmanında Afiyetle Zayıflamak İsteyenler Buluştu

Lansmanda, XL-S Nutrition ile sekiz haftalık kilo verme programı olan “Üç Kadın Tek Hedef” projesinin üç katılımcısı da hazır bulundu. Her biri farklı yaş gruplarından, metabolizması ve yaşam biçimi farklı katılımcılar; XL-S Nutrition, dengeli beslenme, egzersiz ve de psikolojik destekle zayıflama deneyimlerini aktardı. “Üç Kadın Tek Hedef” projesi, katılımcıların XL-S Nutrition ile zayıflama yolculuklarında yaşadıkları ve XL-S Uzman Kurulu’nun tavsiyeleri hafta hafta sosyal medyada, youtube.com/xlsturkiye, instagram.com/xlsturkiye ve facebook.com/xlsturkiye/ üzerinden takip edilebiliyor.

Kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıda statüsünde bulunan XL-S Nutrition 129,90 TL’den eczanelerde satışa sunuldu.

False