GeriStil Önerileri Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları

"Bir sürü denim çeşiti varken aralarından seçim yapıp vücudunuza uygun alanı bulmak oldukça zor. Pantolon kesimleri insanları oldukça değiştirebilir. Olmayan hatları ortaya çıkarır saklanması istediğiniz yerleri saklar. Ama yanlış bir seçim yaparsanız, vücudunuzu oldukça deforme de gösterebilir. Bu nedenle mutlaka vücudunuzu tanımalı daha sonra seçim yapmalısınız. İşte sizler için derlediğimiz vücut şekline göre kot pantolon seçmenin sırları..."

Yüksek Bel Kot

Bu kesim en çok kum saati olarak adlandırılan ince belli ve kıvrımları olan kadınlar için. Burada önemli faktör belin inceliğini vurgulamak. Ama ilk yapmanız gereken üstünüze giydiğiniz üstün bir kısmını veya hepsini belinizin içine sokmak. Böylece bacak boyunuz olduğundan daha uzun gözükecektir.

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları
Boyfriend Kot

Son yıllarda 90lar modasının geri dönmesiyle geniş kesim rahat pantolonlar tekrar hayatımıza girdi. Boyfriend pantolonlar da bunlardan birisi. Eğer belirgin hatlara sahip değilseniz yani düz bacaklar ve dar bir kalçanız varsa bu pantolon kesimi tam sizin vücudunuza göre. Doğru kombinlendiğinde inanılmaz güzel gözükeceksiniz.

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları
İspanyol Paça Kot

İspanyol paça aslında birçok vücut şekli için oldukça uygun. Ama, en çok yakışan kesinlikle dolgun hatlı vücutlar. Eğer dolgun hatlara sahipse mutlaka bir ispanyol paça pantolon edinmelisiniz. Diz hizasından açılarak giden pantolonları seçtiğinizde, kalça genişliğini de dengelemiş olursunuz. Eğer tercih ettiğiniz pantolon yüksek bel ise belinizi de daha ince gösterecektir.

Boru Paça Kot

Minyon kadınlar için en ideal kesim. Kısa ve boru paçalı kotların altına uygun bir topuklu ayakkabı ya da spor ayakkabı tercih ederseniz, bu boyunuzu olduğundan daha uzun gösterecektir.

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları

Bol Paça Kot

Bol paçalı pantolonların İspanyol paçadan farkı genişlemenin diz veya diz altı bölgesinden değil, direkt belden başlaması. Armut tipi olarak adlandırılan vücut şekline sahip kadınlar tercih ettiği zaman onları oldukça güzel gösterecek.

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçmenin Sırları

Kısa ve Bol Paça Kot

Geçtiğimiz sezonda birçok marka bu tip kotlardan üretti. Fakat, oldukça az vücut şekline yakışan ve vücudu deforme göstermeye oldukça müsait bir kesim. Uzun ve ince bacaklı kadınlar bu kesimi tercih ettiklerinde oldukça şık ve modern gözükecekler.

False