GeriKadın Sağlığı Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne Yiyor?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne Yiyor?

Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne Yiyor?

"Victoria’s Secret modelleri işleri gereği her zaman fit bir görüntüye sahip olmalıdır. Dolayısıyla bu, bir ton titiz egzersiz ve yemek programını iyi yürütmek anlamına geliyor. Peki Victoria’s Secret mankenleri bu halde kalabilmek için gün içerisinde ne yiyor?"

Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne YiyorÜç öğün yemek

Modeller inanılmaz derecede incedir ama bir o kadar da kuvvet gerektiren meslekleri vardır. New York City merkezli bir kişisel antrenöt olan Stephen Paterino bu nedenle mankenlerin ölçülü bir beslenme düzenine sahip olmaları gerektiğini söylüyor ve atıştırmalıkların hayranı olmadığını ekliyor. Hafta boyunca 3 ana öğün ve ara sıra da tatlıya odaklandığını söyleyen uzman buradaki anahtar kelimenin ‘ara sıra’ olduğunu vurguluyor. Pasterino hafif bir kahvaltı, ogle ve akşam yemekleri arasında 3 ila 6 saat geçmesi gerektiğini söylüyor.Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne YiyorGüle güle süt ürünleri

Atıştırmalıkların kesilmesi oldukça mantıklı ama Pasterino’nun bir tavsiyesi daha var: Süt ürünlerini de kesmek. Tercihini badem ve hindistan cevizi sütünden yana kullanan uzman bu sütlerin şişirmediğini söylüyor. Şişkinlik kadınlar arasında yaygın bir sorundur ve ciddi anlamda rahatsızlık verebilir. Bir Victoria’s Secret mankeninin bir iç çamaşırının içindeyken bu şişkinliği yaşaması ise pek mümkün değildir. Bu nedenle dondurma dahil her türlü süt ürünü hayatlarından çıkarılır.Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne Yiyor"Çılgın diyetler" yok!

Ancak VS’ın tüm modelleri bu süt ürünleri yasağına uymuyor. Çünkü her mankende süt intoleransı görülmüyor. Model Stella Maxwell bir ropörtajında ‘ Ilımlı bir şekilde yemek yiyorum. Yüzde yüz bir şeyi kesmenin ya da çılgın diyetlere girmenin iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum.’ Maxwell bunun yerine porsiyon kontrolü uyguluyor. Kahvaltıda rutin olarak avocado veya yulaf ezmesiyle çırpılmış yumurtasını, öğlenleri somondan tavuğa yanında protein olan salatasını yiyor. Ayrıca fındık ve beyaz leblebi gibi atıştırmalıkları da yediğini söylüyor.Victoria’s Secret Modelleri Tüm Gün Ne YiyorGalon gallon su içmek

Bella Hadid’den Adriana Lima’ya pek çok VS modelinin kesinlikle uyduğu tek bir kural varsa o da bol bol su içmek. Çünkü düşük beden yağı için su içmek kesinlikle en büyük gerekliliklerden biri. Ayrıca sık sık su içmek metabolizmanın da iyi çalışmasını sağladığından kesinlikle vazgeçilmez bir fit kalma gerekliliği. Siz de hayatınıza en kolay adapte edebileceğiniz bu VS modeli kuralını hemen diyet programınıza eklemelisiniz.

Kaynak: Doğan Burda

False