GeriModa Trendleri Ünlülerin Stil Sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ünlülerin Stil Sırları

Ünlülerin Stil Sırları

"Ünlü kadınların şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden oluşturdukları tarzlarıyla gündemi belirleyen stil sırları..."

40'lı yaşlarını geçmesine rağmen hala genç kız görünümünü koruyan Sandra Bullock, kendine en çok yakışan kıyafetin şifon tiril tiril elbiseler olduğuru söylüyor. "Bu tür elbiseler giydiğimde belimi vurgulamak için mutlaka kemer takarım, böylece daha ince görünürüm."

Ünlülerin Stil Sırları

"Heroes" dizisinin yıldızı 24 yaşındaki Hayden Panettiere, artık büyüdüğünü ve şık kıyafetlere daha çok para harcadığını itiraf ediyor. "Sayamayacağım kadar çok davete katılıyorum ve doğal olarak hangi partide ne giyeceğimi karıştırıyorum. Son zamanlarda bunun için kolay bir yol buldum. Siyah askılı bir elbisenin farkı modellerini satın aldım. Evet belki çok eğlenceli değil ama göbeğimi ancak böyle kamufle edebiliyorum."

Ünlülerin Stil Sırları

Son zamanların stil ikonu Scarlett Johansson, yeni tarzıyla beğeni topluyor. "Romantik kıyafetler artık çok ilgimi çekmiyor. Son zamanlarda biraz daha seksi olanları tercih ediyorum. Sanırım doğru tercih!"

Ünlülerin Stil Sırları

Dikkat çekici stiliyle davetlerde göz dolduran Eva Longoria, ten rengine en çok dorenin yakıştığını söylüyor ve ekliyor: "Küçükken ten rengimle ilgili büyük bir kompleksim vardı ama şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum. Bütün florasan renkler bana çok yakışıyor. Son zamanlarda dolabımdan eksik etmediğim renk ise dore."

Ünlülerin Stil Sırları

Victoria Secret'in ebedi meleği Heidi Klum, artık 41 yaşında! "Artık genç olmadığımın farkındayım ama bu ultra mini elbiseler giymeme engel değil. Zamanımın çoğunu alışveriş yerine spora ayırıyorum. Bence bu stil kıyafetleri taşımanın en iyi yolu diyor ve ekliyor. "Bir kadını kısa siyah elbise kadar çekici gösteren başka bir şey yoktur."

Ünlülerin Stil Sırları

Ünlü aktrist Kate Beckinsale, büyük degrade gözlüklerin kendine gizemli bir hava kattığını söylüyor. "Bazı günler ne kadar uğraşırsam uğraşayım, istediğim kadar güzel görünmüyorum, o zaman imdadıma işte bu gözlüklerim yetişiyor"

Ünlülerin Stil Sırları

Sevimli aktrist Kristen Bell de 60'lı yılların tarzından vazgeçemeyenlerden. Özellikle vücuda oturan elbiselerden çok hoşlandığını söyleyen Bell, kendisi gibi dar omuzlu olanlara şu tavsiyede bulunuyor: "Eğer siz de benim gibi omuz fakiriyseniz, omuz kısmı büzgülü modelleri tercih edin. Sonuca inanamayacaksınız!"

Ünlülerin Stil Sırları

False