GeriSaç Ünlülerin Saç Bakım Sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

"Saçlarımızın bakımı için birçok pratik yol ile uğraşıyor, sürekli güzel görünmesini istiyoruz. Sizin için ünlülerin saç bakım sırlarını sıraladık…"

Gwyneth Paltrow

Blog'u 'Goop'ta, yarım fincan zeytinyağını saç diplerine ve derisine masaj yaparak uyguladığını ve bir gün boyunca saçlarını yıkamadığını söyleyen ünlü yıldız, zeytinyağı kullanışının da inceliklerini anlattı. Paltrow ertesi gün saçlarını şampuanladığında solgun saçları hayata dönüyor.

Ünlülerin Saç Bakım SırlarıJennifer Lopez

Parlak saçlarının sırrının ‘bira’ olduğunu itiraf eden yıldız, birayı saçlarını durularken ya da saç maskesi olarak kullandığını söyledi. Siz de eğer saçlarınız çok kuru ise, saç bakım kürü kullanabilirsiniz.

Catherine Zeta-Jones

Parlak saçlar elde etmek için Catherine Zeta-Jones'un bakım yöntemi de ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile benzer.. Jones, bira ve balı eşit oranda karıştırıp saçlarına sürdükten sonra 30 dakika bekletip, duruluyormuş.

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

Serenay Sarıkaya

Güzel oyuncu saçlarının güzelliğini yumurta ve yağlardan oluşan doğal bakım kürüne borçlu… Sarıkaya uzun ve parlak saçlarına; yumurta, badem yağı ve zeytinyağından elde ettiği karışımı saçlarına sürerek bakım yapıyor. Böylelikle saçların yıpranmasını engelliyor.

Angelina Jolie

Angelina Jolie'nin parlak koyu renk saçlarının sırrı ise 2 tutam siyah çayda gizli. Jolie, siyah çay bitkisini kaynatıp, soğuduktan sonra saçlarını bu suyla duruluyormuş... Seksi yıldız, saçlarına hacim katmak için de saç köklerine talk pudrası döküp tarıyormuş.

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

Noémie Lenoir

Saçlarının yumuşaklığını özel maskesine borçlu olduğunu söyleyen güzel yıldız, kıvırcık saçlarına zeytinyağı ve yumurta sarısıyla bir maske yapıp bunu gece boyunca saçlarında tutuyor.

Nicole Kidman

Avustralyalı oyuncu, kızılcık suyunda bulunan doğal kırmızı pigmentlerle kızıl saçlarının rengini koruyormuş.

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

Gisele Bundchen

Şampuan sonrası kullandığı ürünleri, saçından tamamen durulamadığını söyleyen ünlümüz, saçlarındaki renk kaybının azlığını buna bağlıyor.

Scarlett Johansson

Ünlü oyuncu ‘Marilyn Monreo’ olduğu dönemde saçının platin rengini korumak için uyguladığı yöntemi hala kullanıyormuş. Bir miktar karite yağını saçlarını şampuanladıktan sonra sürüp bekleten oyuncu, durulamadan sonra saçlarının yumuşacık olduğunu ve rengini uzun süre koruduğunu söylüyor.

Ünlülerin Saç Bakım Sırları

İnes de la Fressange

Bir şişe suyun içine üç çorba kaşığı beyaz sirke koyun ve şampuanlayıp duruladığınız saça uygulayın. İşte pırıl pırıl saçlar!

Frédérique Bel

Saç tellerine kalıcı hacim sağlaması için ginseng suyu kullandığını söyleyen ünlü bu yöntemin hemen sönen hacimsiz saçlarına çözüm olduğunu belirtti.Ünlülerin Saç Bakım Sırları

Ünlüler gibi sağlıklı saçlara sahip olmak için karışımlarla uğraşmanıza gerek yok. Sadece Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Bakım Serisi kullanmanız yeterli. Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Bakım Serisi içerdiği YENİDEN YAPILANDIRICI KOMPLEKS sayesinde saç kırıklarını 3 kullanımda %80’e kadar onarır*.

False