GeriKişisel Bakım Tek seansta yüzde 20 incelik!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tek seansta yüzde 20 incelik!

"Kişiye özel geliştirilmiş, ağrısız, acısız, cerrahi operasyonsuz, tek seansta yüzde 20'lere varan incelme sağlayabilen sistem Türkiye'de!"

'Hipoosmalar lipotomi yöntemi; yağları yontarak şekillendirme demek. Vücutta biriken ve şekil bozukluklarına yol açan yağ dokusunu şekillendirmek, dolayısıyla selülitleri azaltmak ve yok etmek üzere, tıp dünyasında gelinen son noktayı tanımlıyor.

Türkiye'de ilk olarak Dermamed Güzellik Merkezleri kurucusu Dr. Levent Türbedar tarafından uygulanan yöntem, bilgisayar yardımı ile hastaya özel bir formülasyon hazırlanması, enjeksiyon ve ultrason aşamalarından oluşuyor.

MLS isimli bir cihazlar sistemi yardımıyla lipotomi işlemi ağrısız ve başarılı bir şekilde uygulanıyor.

Birinci adım: MLS sistemindeki bilgisayar yardımıyla kişinin fazla bulduğu yağ dokusundan alınan ölçümlerle yağ hücrelerine nüfus edecek özel bir hipoosmolar sıvı formülü elde ediliyor.

İkinci adım: Bu sıvı, muayenehane şartlarında, acısız bir teknikle, yağlı bölgeye enjekte ediliyor. Şişen yağ hücreleri, cilt dışından MLS sistemine özel bir ultrason yardımıyla patlatılıyor ya da sıvılaştırılıyor.

Üçüncü adım: Bu şekilde sıvılaşmış yağ çeşitli tekniklerle hücre dışına atılıyor ve yağlı dokunun hacmi azaltılmış oluyor.

Hiposmolar lipotomi Fransa'da 5 yıldır kullanılmakta olup, geliştirilerek daha iyi sonuçlar alınmaya başlamış bir tekniktir.

Kullanım alanları
Karın,
Bel çevresi,
Basen,
Kollar,
Bacaklar,
Gıdı,
Sırt,
Ayak bilekleri.

Neden en ileri teknik?
'Hipoosmalar lipotomi', her mevsimde uygulanabiliyor, oluşabilecek morarmalar bir hafta içinde iyileşiyor, etkiler ise iki haftadan itibaren gözlenebilmekte. Günlük hayatı kısıtlayıcı herhangi bir ödem, ağrı, acı yaratmıyor. Uygulama süreci de acısız, sadece hafif bir sızı duyuluyor. Beraberinde ekstra bir diyet ve spor programı gerektirmiyor, sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak için herkesin yapması gereken temel kurallara bağlı olmak yetiyor. Diğer inceltici, şekillendirici tedavilere oranla, uzun vadede daha ekonomik, zira 1-3 seans yetiyor. Üstelik hastane ortamına ihtiyaç duyulmuyor, masraflar ağırlaşmıyor. En büyük avantajı ise liposuction sonrası yaşanabilen ondülasyon (dalgalanma), doku sarkması ve ağrıların Hipoosmalar lipotomi yönteminde yaşanmaması.

'Hipoosmalar Lipotomi', Türkiye'ye yeni getirilmiş bir sistem olup, sadece Dermamed Güzellik Merkezleri'nde, Dr. Levent Türbedar tarafından uygulanmaktadır.

Dermamed hakkında
Cilt sağlığınız ve güzelliğiniz için 7 şubesi ile 13 yıllık deneyimini paylaşan Dermamed, estetik tıp alanındaki son yenilikleri bulabileceğiniz güvenilir adreslerin başında geliyor.
1994 yılında Dr. Levent Türbedar tarafından kurulan Dermamed, medikal estetik uygulamaları Türkiye'ye getiren öncü merkezlerden biri. Etiler'de açılan ilk şubesini, Kızıltoprak, Bakırköy, Çorlu, Bahçeşehir, Maçka ve Kemerbugaz şubeleri izleyen Dermamed, konusunda başarılı doktor ve estetisyenlerden oluşan 40 kişilik deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir.

False