GeriAlışveriş Tatil Dönüşü Yorgun Ciltlere Canlandırıcı Terapi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tatil Dönüşü Yorgun Ciltlere Canlandırıcı Terapi

Tatil Dönüşü Yorgun Ciltlere Canlandırıcı Terapi

"Cilt bakımı denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Sinoz, tatil dönüşü cildin kaybettiği canlılığı tekrar kazandıracak ürünler sunuyor. Sinoz; göz çevresi bakım kremi, kaş kirpik serumu ve leke kremi ile tatil dönüşü kusursuz cilt bakımı sağlıyor"

Kuru cilt tipine sahip kadınların yaz aylarında en büyük sorunu; tatil dönüşü kuruyan ve matlaşan ciltleri için doğru bakım ürünlerini bulamamak. Yoğun güneş ışınlarına maruz kalan kuru ciltler pigmentasyon kaybı yaşayarak solgun bir görünüme sahip olabiliyor. Yaz aylarında sıkça görülen bu soruna doğal ürünleriyle çözümler üreten Sinoz dermokozmetik, içeriğindeki maddelerle tatilde matlaşan ciltleri canlandıracak özel bir seri sunuyor.

Güneş lekeleri keyfinizi kaçırmasın

Yaz aylarında en sık rastlanan cilt problemleri arasında güneş lekeleri yer alıyor. Sinoz Leke Kremi; içeriğindeki aynı sefa, jojoba yağı, papatya ve meyan kökü bitkileri ekstraktı sayesinde lekelere karşı kısa sürede etkili bir çözüm sunuyor. Hamilelikte ve yaşlılıkta oluşan lekelenmelere karşı da kullanılabilen bu özel krem, olumsuz dış şartlar altında oluşan lekelere karşı deride pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını ve cilt renginin doğal haline dönmesini sağlıyor.

Tatil Dönüşü Yorgun Ciltlere Canlandırıcı Terapi

Kaz ayaklarına elveda

Güneşin kurutucu etkisinden en çok etkilenen göz çevresine özel hazırladığı Göz Çevresi Bakım Kremi ile Sinoz, kaz ayaklarına veda ettiriyor. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi’nin gece ve gündüz düzenli olarak kullanılmasıyla göz çevresindeki kırışıklıklar, kaz ayakları, morluklar ve göz altı torbalarından kısa sürede kurtulmak mümkün. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi, içeriğinde yer alan bitki özleri sayesinde göz çevresinde oluşan kırışıklık, kaz ayakları, morluk, halka ve göz altı torbaları gibi problemlere en etkili çözümü sunuyor.

Tatil Dönüşü Yorgun Ciltlere Canlandırıcı Terapi

Dolgun ve göz alıcı görünüm

Yıllardır en çok tercih edilen markalardan olan ve tüketici kalite ödülleri ile başarısını kanıtlayan Sinoz’un Kaş ve Kirpik Serumu, yeni fırçası ve iki katına çıkan miktarı ile daha dolgun ve hacimli görünüm sunuyor. Dolgun kirpik ve kaşlara doğal yollarla sahip olmak için günde bir kez sıvı eyeliner gibi sürülen dermokozmetik mucizesi ürün, kıl köklerine etki ederek etkisini gösteriyor. Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu; içeriğindeki atkestanesi ekstresi, F ve B7 vitaminleri sayesinde kısa kirpikleri uzatırken cılız olanları güçlendirip kalınlaştırarak gürleşmesine yardımcı oluyor. Ürün aynı zamanda kaş küsmesi diye bilinen, kaşların istenenden ince ve şekilsiz alındığı durumları gidermek için de kullanılabiliyor.

False