GeriModa Trendleri Sonbahar vitrine geldi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sonbahar vitrine geldi

"Yeni sezonun ilk koleksiyonları raflarda yerini almaya başladı. Markaların erken sonbahar kıyafetlerinden öne çıkan parçaları seçtik."

Beckham ayakkabısı

Beckham, yeni Adidas Predator futbol ayakkabısını, New York'ta Brooklyn Köprüsü'ne şut çekerek tanıttı. David Beckham'ın yeni Adidas futbol koleksiyonu modern Asya'dan esinlenilmiş ejderha tasarımlarını taşıyor. Grup, Adidas ve David Beckham'ın logosunu taşıyan futbol ayakkabısı, futbol topu ve tekstil ürünlerinden oluşuyor. Yeni koleksiyonda yeralan ejderha ikonu, gücü, mükemmelliği ve canlılığı simgeliyor.

Kovboy çizmeleri

İnci'nin çizme ve ayakkabıları sonbahar-kış sezonununda erkeklerin ortak seçimi olacak. Vahşi bir çekiciliğin sembolü olan çizmeler bu kış şık görünmek isteyen tüm erkekler için yeniden yaratıldı.Yılan derisi ve süet üzerine işlemeli kovboy çizmeleri

son derece çarpıcı. Gündelik kullanıma özel sportif seçenekler de sunan marka, her yaştan şehirli erkeğin vazgeçilmezi olacak birbirinden şık ve modern modeller hazırladı.

Çikolata trendi

2005-2006 sonbahar-kış Camper koleksiyonu mağazalarda keşfedilmeyi bekliyor. Farklı kültürler, farklı felsefeler, farklı malzemeler... Hepsi Camper'da buluşuyor ve tek mesaj veriyor: Koşmayın, yürüyün! Koleksiyondaki Divan mo-deli organik formu, kullanılan high-tech malzemelerle bir kontrast yaratıyor. Anti-statik, elastiki, su geçirmez, anti bakteriel, çamaşır makinesinde yıkanabilen bir ayakkabı sezonun favori rengi olan çikolata kahvesi tonunda.

Eskitmeli jean'ler

Wrangler'ın yeni koleksiyonu, 18. yüzyılın sonunda, Batı'nın özgür ruhunun büyüsüne kapılıp servet hayali ile ABD'ye giden göçmenlerden esinleniyor. Birçok değişik kültür ve tarzın senteziyle benlik bulan bu çağ, kısaca yeni bir dünyanın doğuşunu haber veriyor. Erkek grubunda öne çıkan Sharkey modeli, düz paçası ve son yılların modası düşük bel anlayışıyla koleksiyonun anahtarı niteliğinde. Bu sezon, daha eğlenceli hale getirilen ve detayları daha fazla vurgulanan trend modeller içeriyor.

Deride kapitone dikiş

Façonnable marka klasiğini ön plana çıkarıp gündelik şıklığı yansıtıyor. Geleneksel kalıplar en iyi kumaş seçimleriyle bir çağdaşlık bir esintisi sunuyor. Kıyafetler haki, yeşil ve kahverengi tonları kavuniçi, menekşe rengi ve bordoyla aydınlatılıyor. Ekose desenler, şeritler devam ederken kapitone deri ve corduroy'dan büyük yün süveterler mikrofiber parkalar geleneksel tarza yeni bir boyut kazandırıyor.

Beş cebe devam

İster bahar, ister kış, hem gündüz hem gece, her zaman ve her yerde giyebileceğiniz, değişmeyen tek kıyafet: Gas Jean. Markanın erkek koleksiyonunda beş cepli modeller, özellikle dar ve düz kesim modellerde öne çıkıyor. Düşük cepli Crocker modeli hem şık hem de rahat. Faber ve Cowper'in çok işe yarayan cepleri daha önceki koleksiyonlardaki iş kıyafetlerinin yerini alıyor. Sonbahar kreasyonunda farklı yıkama alternatifleri, eskimiş ve yırtılmış görünümle yamalar göze çarpıyor. Yıkamalı kotlar, ekoseli üstler ve üste oturan ceketlerle giyiliyor.

1930'ların golfçüleri

Fransız marka Lacoste'un tasarımcısı Christophe Lemaire, yeni koleksiyonu 1930'ların Avrupa'sının sportif tarzından ve güçlü Art Deco rüzgarından esinlenerek hazırladı. Modacı, golf ve kriketin gardıroplarınızdaki etkisini inceleyip renklerde de Galler Prensi'nin seçimlerini tema aldı. Pantolonları, gömlek, mont ve erkeğin doğasını ideal bir şekilde tamamlayan şapkalarla bütünleştirdi.

Romantik trikolar

İtalyan marka yeni sezonu açtı. Paul&Shark'ın erkek koleksiyonunda moda takipçilerini cezbedecek birbirinden şık kıyafetler bulunuyor. Sezon trendlerini kaliteyle birleştiren markanın yeni kreasyonunda yün mikrofiber bluzanlar, rengarenk çizgili triko kazaklar, deri detaylarla süslü ceketler, polo yakalı süveterler, tek renk sweat-shirt'ler üst grupta karşımıza çıkıyor. Paul&Shark'ın fitilli kadife pantolonları, ağartılmış jean'leri, kanvasları yeni sezonun en gözde parçalarından olmaya aday.

Doğal ve asil

Yaklaşık üç yıl önce 'Yeni bir erkekle tanışmaya hazır mısınız?' sloganıyla ses getiren ADV, 2005/2006 sonbahar-kış koleksiyonunu The Royal Nature başlığıyla duyuruyor. Doğanın asaletinin kıyafetlere yansıdığı koleksiyonda koyu tonlar ve sıcak renkler buluşuyor. Farklı doku ve kalıplardaki kıyafetler üst üste giyilirken tüvit kruvaze palto ve ceketler ADV erkeğinin kış tarzının ana hatlarını belirliyor. Leke tutmayan kumaşlar, eskitme gömlekler, yıkanabilir yün ceketler, aristokrasi simgesi baklavalar ve ekoseler, doğanın asaletinin ADV yeni koleksiyonundaki yansımalarını ifade ediyor. Tüvit, kadife, süet, ince yün, yoğun pamuklu karışımlar, örgüler, farklı deri dokumaları, Oxford kumaşlar, kaşmir, kanvas, ADV kış koleksiyonunu oluşturan anahtar kumaşlar ve materyaller.

Kadınsı cazibe

Beymen'in İtalyan tasarımcısı Lucia Croce sofistike, seksi ve güçlü bir kadını yorumlayarak hazırladığı 2005-2006 sonbahar-kış sezonunu 'şıklık ve zarafet sezonu' olarak tanımlıyor. Parlak siyah bu zarif çizginin temel rengi olarak sunuluyor.

Etnik süslemeler

Yeni sezon moda olan ne varsa, hepsi de Nine West'te. Markanın tam dokuz teması var. Vahşi Batı detayları, etnik esinlenmelerle bohem şıklık, şehirli, lüks ve modern tasarımlar markanın koleksi-yonunda beliriyor. Ekose ve püskül gibi erkeksi materyaller ağırlıklı olarak kullanılmış.

Kontrast eğilim

Stefanel, Çingene tarzı, İngiliz stili ve üniforma temasıyla sezonu karşılıyor. Geniş ilmekli örgü giysilerle kombinlenen ekose kumaşların tezat görünümü, özgürlüğü ve saflığı hissettiriyor.

1960'lar

İpekyol'un 2005/2006 sonbahar-kış kıyafetleri 1960'lı yılların kadını ve onun günümüze yansıyan elegant tarzından esinlenilerek hazırlanmış. Koleksiyonda, 60'ların dramatik ve canlı şekilleri, hafif tüvitler, şal ve çiçek desen baskılı şifonlarla modernize edilmiş. Elbiselerin nostalji kokan detaylarla kombinlenmesi, kıyafetlere hacim ve hareket kazandırıyor.

Çingene eteği

Faik Sönmez, Çingeneler'den aldığı ilhamla, hayatımıza renk, enerji ve mutluluk katıyor. Koleksiyonun parçaları gözalıcı ve etnik bir tarza sahip. Yeşil, mor ve bordoların iç içe geçtiği etekler günün her saatine uygun.

Doğu Avrupa seyahati

Accessorize 2005 sonbaharında masalsı öğeleri öne çıkarıyor. Doğu Avrupa ve Peru'dan esinlenilmiş koleksiyonda detaylar tamamen el işlemesi ve folklorik öğeler taşıyor. Başlıca renkler turuncu, parlak yeşil, zeytin yaprağı yeşili ve kırmızı.

Bohem stil

Tommy Hilfiger 2005-2006 sonbahar-kış kadın koleksiyonu, kendine güvenen, tarz sahibi bir kadının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kadınsı ve güçlü parçalarla süslenmiş, life-style yaratan bir koleksiyon. Broşlardan kürklü yakalara, tercih edilen kumaşlardan kullanılan dokulara kadar tüm detaylar koleksiyonu zenginleştiriyor. Beş çayına giyilen Cuckoo örgü hırkalarla kombinlenen Jimmi desenli elbiseler, geniş süet kemerlerle süslenerek gözalıcı bohem bir tarz yaratıyor.

False