GeriModa Trendleri Silk&Cashmere bu yaz çok iddialı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Silk&Cashmere bu yaz çok iddialı!

"Silk&Cashmere'de mayo ve bikini üzerinde veya şık bir gece kıyafeti üzerinde de kullanılabilen taş ve boncuk süslü şifon bluzlar dikkatleri çekiyor."

Silk&Cashmere, kaşmir ve ipeğin muhteşem birleşimi ile farklı konseptler yaratmaya 2007 yazında da devam ediyor.

Birbiriyle uyumlu renklerdeki t-shirt ve fularların yanı sıra, saf ipekten üretilmiş şifondan oluşan taş ve boncuklarla süslenmiş bikini ve mayo üzerinde kullanılabilen ürünleri de kadınların beğenisine sunuyor.

Hem spor hem de klasik kıyafetlerle kullanılabilen, benzersiz renklerdeki t-shirt ve fularlar, sadece Silk & Cashmere'a ait desenlerle 2007 yaz sezonu için özel olarak tasarlandı.

Aynı zamanda parlak taşlarla süslenmiş şifon bluzlar saf ipekten üretilmesi nedeniyle de terletmiyor. Güneşin kavurucu sıcaklığında ısınmayan ve yakmayan özel antisolar enjeksiyon makineleri ile üretilmiş taşlarla süslediği şifon bluzlar, hem gün boyu plajda bikini ve mayo üzerinde, hem de gece kıyafeti olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Gün boyu şık olabilme imkanı veren ve birbiriyle uyumlu renklerden oluşan koleksiyonda, beyaz, turkuaz, yeşil ve kahverengi gibi renklerle kombine ediliyor. Silk&Cashmere'in canlı ve iddialı koleksiyonu, bu yaz birçok kadın tarafından tercih edilen kıyafetler arasında yerini alacak.

False