GeriStil Önerileri Sezonun 'kurtarıcı' detayı: Sımsıkı taytlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sezonun 'kurtarıcı' detayı: Sımsıkı taytlar

Sezonun 'kurtarıcı' detayı: Sımsıkı taytlar

"Ofiste, partide, davette, her yerde üstümüzde! Artık neredeyse hiç pantolon giymiyoruz. Soğuk havalar yüzünden eteklere de biraz ara verdik. Şimdilerde hepimizin üzerinde taytlar var..."

Moda dergilerinin sayfalarını şöyle bir çevirip bakarsanız, derginin yarısında taytlar karşınıza çıkar. Moda çekimlerinde, trend önerilerinde, alışveriş listelerinde her zaman başrolde taytlar var. İster düz olsun ister dantelli, ister deri olsun ister payetli; her tarza ve her yaşa uygun bir tayt mevcut.

Düz taytlar:Siyah, pembe, gri ya da taşlanmış pantolon gibi görünen modelleri artık herkesin üzerinde. Taytlar bu sezonun jean'leri dersek çok yanılıyor olmayız herhalde. Bu taytları isterseniz asi bir rock chick olarak, isterseniz de zarif bir fashionista olarak kullanabilirsiniz.

Deri taytlar:Sanırım en çok tercih edilen tayt modeli bu olsa gerek. Özellikle asi gençlerin üzerinde oldukça fazla rastlıyoruz. Üzererine giyilen deri ya da kot ceketlerle çok güzel görünüyorlar. Bunun yanı sıra altına platform ayakkabılar ve üst olarak payetli ya da dantel tuniklerle kombinlerseniz, anında parti elbiselerine dönüştürebilirsiniz.

Dantelli taytlar:Genel olarak uzun çorap gibi giyilse de cesur kadınların üzerinde pantolon olarak da görmek mümkün. Özellikle gece gezmelerinde rahat etmek isteyen kadınların bu yılki gözdesi kesinlikle dantelli taytlar. Hem çok şık, hem çok konforlu!

Payetli taytlar:İster gece ister gündüz, payetli taytlar her zaman giyebileceğiniz giysilerinizden. Üzerine düz bir tişört ve bir ceketle çok şık bir casual giysi olabiliyor. Partiye davetli olduğunuzda ise eksta mini parlak elbisenizi ve seksi topuklu ayakkabılarınızı ayağınıza geçirmeniz yeterli...

Foto galeriyi görmek için tıklayın!


Mahmure Editörü Dilayda PALA

False