GeriAşk Sevgililer Günü’nde Kız Kıza Takılmak İçin 4 Muhteşem Neden
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgililer Günü’nde Kız Kıza Takılmak İçin 4 Muhteşem Neden

Sevgililer Günü’nde Kız Kıza Takılmak İçin 4 Muhteşem Neden

"“Sevgililer Günü’nü de neymiş!” diyorsanız bugünü ‘kız kıza’ takılarak protesto edebilirsiniz. Biz de Mahmure editörleri olarak Sevgililer Günü’nü kutlamayı sevmiyoruz ve bu günde kız kıza takılmaya bayılıyoruz! Sevgililer Günü’nde kız kıza takılmak için 4 muhteşem nedeni aşağıya bırakıyoruz."

Sevgililer Günü’nü kutlamayı sevenlere sonsuz saygı duyuyoruz. Ancak biz aşk için özel bir gün gerekmediğine inanıyoruz. Ayrıca hayatında birisi olmayanların gözüne sokarak aşk yaşamayı ve “Seni seviyorum” demeye mecburmuşuz gibi hissetmeyi de doğru bulmuyoruz.

Bu yıl sevgilisi olanların da olmayanların da yapabileceği harika bir önerimiz var: Kız kıza takılmak! 14 Şubat’ta kız arkadaşlarınızla vakit geçirmenin dayanılmaz hafifliğini bir kere de olsa yaşamalısınız. İşte Sevgililer Günü’nde kız kıza takılmak için 4 muhteşem neden…

1. Kimseye hediye almak zorunda değilsiniz

Kız kıza takıldığınız Sevgililer Günü’nde hediye alma zorunluluğunuz yok. Sadece bolca eğlence var!

2. Şık giyinme mecburiyeti yok

Sevgililer Günü’nde partnerinizle vakit geçirdiğinizde kendinizi güzel görünmek zorunda hissedersiniz. Saçlarınız düzgün olmalı, makyaj yapmalı, şık giyinmelisiniz... Kız kıza takılırken ise hiç böyle bir derdiniz olmaz. Evdeyseniz salaş pijamalarınız geceye yeter de artar bile. Dışarı çıkacaksanız da sadece kendiniz için süslenirsiniz, kimseye güzel görünmek için değil!

Sevgililer Günü’nde Kız Kıza Takılmak İçin 4 Muhteşem Neden

3. Dilediğinizce yemek yiyebilirsiniz

Evet, bu en güzel sebeplerden biri! 14 Şubat’ta kız kıza takılın ve kendinize bu gece yemek kuralı koymayın. Arkadaşlarınızla pizza sipariş edebilir, hamburger ve patatese gömülebilirsiniz. Kız grubunun içinden kimse sizin için “Ne kadar çok yiyor” diye düşünmeyecek.

4. Her şeyi konuşabilirsiniz

Saatlerce erkeklerden, cinsellikten, gelinlikten, düğünlerden, evlilikten bahsedebilirsiniz.

MAHMURE ÖZEL

False