GeriAlışveriş Selülitsiz Bir Yaza Merhaba Plajda Pareoların Ardına Saklanmak Tarih Oluyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Selülitsiz Bir Yaza Merhaba Plajda Pareoların Ardına Saklanmak Tarih Oluyor

Selülitsiz Bir Yaza Merhaba Plajda Pareoların Ardına Saklanmak Tarih Oluyor

"Yazın gelmesiyle birlikte kadınların korkulu rüyası selülitler, Farmasi’nin güzellik formülleri ile son buluyor. Dr.C.Tuna Sıkılaştırıcı Vücut Jeli” ve “Dr.C.Tuna Sıkılaştırıcı Vücut Peelingi” selülitlerin giderilmesine ve daha sıkı bir görünüm elde etmeye yardımcı oluyor."

Basen, kalça bölgeleri veya alt karında görünen selülit, plajlarda en çok zorlandığımız konuların başında geliyor. Dr. C.Tuna selülit kremleri, sıkılaşmış ve pürüzsüz bir görünüm sağlarken cildi nemlendirmeyi de ihmal etmiyor. En etkili sonuç için birlikte kullanılması gereken Vücut Jeli ile Sıkılaştırıcı Peeling plaja hazırlanırken en büyük destekçiniz olacak.Selülitsiz Bir Yaza Merhaba Plajda Pareoların Ardına Saklanmak Tarih Oluyor

Kafeinin uyarıcı etkisi selülite karşı kazanıyor

Canlı ve sıkı bir görünümle hayatınıza renk katacak Dr.C.Tuna Sıkılaştırıcı Vücut Jeli, içeriğinde bulunan kafeinin uyarıcı etkisiyle hücrelerin canlanmasını ve yenilenmesini destekliyor. Böylece canlanan cilt, kusursuz ve yenilenmiş görünme kavuşuyor.

Sıkılaştırıcı Vücut Peelingi ile uygulanması gereken Vücut Jeli’ni haftada 2 -3 kez kullanarak selülitlere veda edin ve sıkı geçecek bir yaza merhaba deyin.Selülitsiz Bir Yaza Merhaba Plajda Pareoların Ardına Saklanmak Tarih Oluyor

Sıkı ve pürüzsüz bacaklar

Dr.C.Tuna Sıkılaştırıcı Vücut Peelingi , hızlı ve etkili bir çözüm için Vücut Jeli ile beraber kullanılıyor. Sıkılaştırıcı Vücut Peelingi içeriğindeki esmer şeker ve deniz tuzu sayesinde ölü deriyi vücuttan atarak ipeksi, pürüzsüz ve kusursuz bacaklara kavuşmaya yardımcı oluyor. Formülünde bulunan kafein sayesinde istenilen bölgeye masaj yaparak uygulandığında cildin yağlanmadan kurtulmasına ve toparlanmasına destek oluyor.

False