GeriÜnlü Kombinleri Sarah Jessica Parker; cesur ve şık!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sarah Jessica Parker; cesur ve şık!

Sarah Jessica Parker; cesur ve şık!

"Sex and The City dizisinin etkilerinden mi yoksa cesur ve şık giyimin getirisi mi emin değiliz ama, stil ikonu olarak görülen beş kadın arasında, Sarah Jessica Parker ilk sıralarda gelir."

Günlük hayatında kot pantolonu, spor ayakkabıları ve hırkalarıyla sportif ama şık bir anne, davetlerde ve kırmızı halıda ise göz alıcı, seksi ve çok şık bir aktris... Sarah Jessica Parker, bu iki kimliği bünyesinde çok iyi harmanlamış durumda. Modayı çok iyi tanıyan, zevkli bir kadın. Oğlunu okuluna bıraktıktan sonra stilettoları ve frapan elbiseleriyle kırmızı halıda süzülebilen tam bir stil ikonu.

Tarzı
Özel hayatında her ne kadar sade giyinse de, seçtiği aksesuarlar ve renklerle her zaman dikkat çekici olabiliyor. Kot pantolonu ve gri kazağını fuşya rengi çantası ve ayakkabılarıyla tamamlayabiliyor mesela. Asla modanın dayatmalarına yenik düşmüyor. Giydiği her giysiyi kendisine uydurmayı çok iyi beceriyor.

Film prömiyerlerinde, galalarda ya da ödül törenlerinde ise onu bambaşka biri olarak görüyoruz. Kırmızı halının üzerinde Parker, tam bir fashionistaya dönüşüyor. Bazen cesur, parlak renkte ve kendini gösteren giysiler, bazen de nude renklerde giysilerle görüyoruz. Seçtiği kıyafetlerin en büyük ortak özellikleri ise hepsinin birer klasik gibi görünmesi. Sarah Jessica Parker'ın 5 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafını alıp bakın, üzerindeki elbisenin hala giyilebilir olduğunu göreceksiniz. İşte Sarah J. Parker'ın sihri bu.

Sarah Jessica Parker'ın tercih ettiği markaları ve giysileri görmek için tıklayın!

Vazgeçemediği marka ve aksesuarlar
Sarah Jessica Parker, en sade giyindiği zamanlarda bile aksesuar seçimiyle kendine hareketli bir kombin yaratabiliyor. Örneğin pembe bir çanta, fuşya bir şal ya da kırmızı ayakkabılar giyebiliyor. Kısacası Parker tam bir aksesuar dahisi.

Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Chanel, Giambatista Valli, L'Wren Scott, Christian Louboutin, Nicholas Kirkwood, Ninna Ricci, Oscar De La Renta ve daha birçok ünlü markanın en güzel parçalarına gardırobunda yer veriyor. Parker gardırobuyla çok gurur duyuyor ve henüz çok küçük olan küçük kızlarına bırakabileceği en iyi miras olduğunu düşünüyor. Tek korkusu ise ayak numaralarının farklı olması.

Bunların yanı sıra bir de Sarah Jessica Parker'ın kendi markasi Bitten var. Şu sıralar her ne kadar yoğun iş temposu yüzünden markayı boşlamış olsa da, çok yakında yeniden faaliyete geçeceğini söylüyor. "Demokratik Helmut Lang" diye tarif ettiği Bitten markasını yeniden canlandırmak istiyor oyuncu. 20 dolar ve altında fiyata ürünlerin satıldığı bu marka için oldukça yaratıcı fikirler üretiyor.

Sarah Jessica Parker'ın tercih ettiği markaları ve giysileri görmek için tıklayın!

Mahmure Editörü Dilayda Pala

False