GeriCinsellik Sakın söyleme!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sakın söyleme!

"Uzun zamandır hoşlandığınız erkeği sonunda elde ettiniz. Herşey mükemmel gidiyor ve sonunda ilişkiniz yatağa doğru harekete geçti. Fakat korkuyorsunuz ya bu büyü yatağa girdikten sonra bozulursa..."

Büyünün bozulmasından korkuyor ve sevdiğiniz erkekle geçireceğiniz ilk cinsel deneyimizi hüsranla bitirmek istemiyorsanız bazı şeyleri göz önünde bulundurmalı ve yanlış yapmaktan kaçınmalı, söyleidklerinize çok dikkat etmelisiniz.

Bunu yapmak zorunda mıyız?

Nasıl yani? Siz haftalardır berabersiniz ya da aylardır ve sonunda yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz. Her fırsatta öpüşüyor, koklaşıyorsunuz fakat şimdi tam yatağa girecekken ve olay başlamışken böyle bir soru sorarsanız tabii ki karşınızdaki kişi sizi bir daha görmek istemeyebilir.

Çok canım yandı!

Kimse sizi bu adamla sevişmeye zorlamadığına göre ve siz de istediğinize göre böyle bir lafı sürekli tekrarlamanıza gerek yok. Zaten adam ikinci söyleyişinizden sonra durumdan sıkılacak ve canınızı daha da çok acıtacak ya da tamamen sizden uzaklaşacaktır. Erkekler böyle durumlarda genelde sizi duymamazlıktan gelmeyi tercih eder ya da sizinle ilgileniyor gibi yapar fakat sonra tekrar devam ederler.

Biraz daha yavaş lütfen...

Erkekler ilk sevişmede oldukça heyecanlı olurlar çünkü uzun zamandır ellerinin altında olan fakat bir türlü ulaşamadıkları şey artık avuçlarının içindedir. Bu durumda haşin davranışlarda bulunabilirler. Karşınızdaki erkek böyle heyecanlıyken siz ona "lütfen yavaş" dediğiniz anda adam kendini tecavüzcü gibi hissedip geri çekilebilir ki bu gayet doğaldır.

False