GeriSaç Saçları Hızlı Uzatan Yağlar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar!

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar!

"Saçlarınızın sağlıklı şekilde, ancak hızlıca uzamaya mı ihtiyacı var? O halde önerdiğimiz yağlardan edinerek saçlarınızın uzamasını hızlandırabilirsiniz."

TARİF-1: Hint yağı, Badem yağı, Susam yağı, Yılan yağı

Yağların hepsinden eşit miktarda bir kaba koyun. Saç diplerinize masaj yaparak iyice yedirin. Streç film ile saçlarınızı sarın ve 45 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın.

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar

TARİF-2: Hint yağı, Badem yağı, Yılan yağı, Sarımsak yağı, Buğday yağı, Bemiks, Bepanthen ampul

Aktarlarda kolayca bulabileceğiniz bu yağların tamamını bir kavanoza boşaltın. Ampullerin hepsini yağların içine kırın ve haftada bir bu karışımı saçlarınıza uygulayın. Saçlarınız gürleşecek ve daha çabuk uzayacaktır. Saçlarınızda en fazla 3 saat bekletin, ılık su ve şampuanla durulayın.

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar

TARİF-3: Zeytinyağı

2 yemek kaşığı zeytinyağını cezveye koyun ve ısıtın. Saç diplerinize masaj yaparak iyice uygulayın. Nemlendirilmiş bir havlu ile saçlarınızı sarın ve yarım saat saçınızda bekletin. Daha sonra ılık su ile saçlarınızı yıkayın.

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar

TARİF-4: Isırgan otu

Banyoya girmeden önce taze ısırgan otunu kaynatın ve saçlarınıza sürün. 15-20 dakika beklettikten sonra durulayın. Saçlarınız gözle görülür bir şekilde uzayacak ve beslenecektir.

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar

TARİF-5: Kayısı yaprağı

Kayısı yapraklarını bir cezveye koyun, içine biraz su ekleyip kaynatın. Banyoya girmeden önce saçlarınıza sürün ve 15 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.

Saçları Hızlı Uzatan Yağlar

False