GeriEtkinlik Rehberi Red Bull Music Festival Istanbul ile Müzik Şehri Ele Geçirecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Red Bull Music Festival Istanbul ile Müzik Şehri Ele Geçirecek

Red Bull Music Festival Istanbul ile Müzik Şehri Ele Geçirecek

"Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Red Bull Music Festival Istanbul, bu yıl da 1-15 Ekim 2019 tarihleri arasında müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak."

Dünyanın pek çok şehriyle birlikte İstanbul’da da geçen yıl ilk kez düzenlenen ve müzikseverlere özgün müzikal deneyimler sunan Red Bull Music Festival Istanbul’un ikincisi, 1-15 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek. Red Bull’un müzikteki yenilikçi misyonunu üstlenecek olan festival, 5 benzersiz konsept ile 6 ayrı mekana ve 15 güne yayılarak müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Şehrin ruhuna uygun müzikal programların yer aldığı festivalde; elektronik dans müziğini fütüristik açıdan ele alan Futurave Night konseptinin yanı sıra; synthesizer müziğe odaklanan Aposynthesis Night, hip hop müziğin Berlin - İstanbul yolculuğuna tanık olacağımız Kan Kardeşler Gecesi, Afrika müziğinin farklı isimlerini bir araya getiren Alpha Night ve Vogue kültürünün parıltılı dünyasını yansıtan Ballroom Night gibi benzersiz müzik deneyimlerine sahne olacak.

Festival kapsamında sergilerin, radyo programlarının, canlı performansların ve atölyelerin yer alacağı Red Bull House of Music de müzikseverler için 15 gün boyunca açık olacak.

Şehrin en özel noktalarında 90’dan fazla sanatçıyı ağırlamaya hazırlanan festival, açılışından son anına kadar tutkuyla takip edilecek bir programla, müziğin ahengiyle 15 gün boyunca İstanbul’u saracak.

False