GeriModa Trendleri Plaja giderken
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Plaja giderken

Plaja giderken

"İşte plaja gitmeden önce yanınıza almanız gerekenler!"

Mayo - Bikini
Giderken en az 2 takım bikini ya da mayo yanınıza almalısınız. Malum plajda geçecek o uzun uzun günlerde onlar hep sizinle olacak, dolayısıyla hep göz önünde… Ve kaaliteli olmaları oldukça önemli! Bu yüzden plaj için yapacağınız harcamalarda en büyük payı bikini ya da mayonuza ayırabilirsiniz.Plaja giderken
Hasır Şapka

Şapkasız plaja çıkmayın! Hem yüzünüzü güneşten koruyacak hem de deniz sonrası saçlarınıza biçim veremezseniz onları en şık bir şekilde saklayacak, havanıza hava katacak bir hasır şapkanız mutlaka olmalı. Geniş kenarlı (floppy) şapkalar, fedora şapkaları, kovboy şapkaları... Hasır şapkalarda çeşit çok, seçin beğenin…

Güneş Gözlüğü
Plaj çantanıza da ilk atmanız gereken şeylerden biri de güneş gözlüğü. Güneş gözlüğünde de kalite önemli, gözlerinizi bozmak istemeyiz. O yüzden güneş gözlüklerine mutlaka yatırım yapın. Kaliteli bir güneş gözlüğü yıllar boyu sizinle kalabilir, modası geçmeyecek klasik modellerden yana seçim yapmanızı tavsiye ederiz.

Pareo / Plaj Elbisesi

İster üzerinize şöyle bir bağlayıvereceğiniz bir pareo ister tiril tiril bir plaj elbisesi... Nasıl tercih ederseniz, ikisinden biri mutlaka plaj alışverişinizde yer almalı.

Plaja giderken

Plaj Çantası

Tüm bunları ve dahasını (güneş kremleri, kitabınız, bronzlanştırıcılarınız) alacak bir de şık plaj çantanız olmalı tabi ki! Hasır plaj çantaları her yıl en revaçta olanlar. Ama dilerseniz büyükçe bir bez çanta da kullanabilirsiniz.

False