GeriStil Önerileri Nike, yeni yıldızını arıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nike, yeni yıldızını arıyor!

"Nike, dans tutkusunu profesyonel hayata taşımak isteyen genç kızlar için düzenlediği Nike Dans Kapışması ile yeni bir heyecan yaratıyor."

Dans etmeyi seven kızlar, 60 saniyelik freestyle filmlerini 31 Ağustos 2007 tarihine kadar www.danskapismasi.com/ web adresine yollayarak yarışmaya katılabiliyor.

Web adresine yüklenen filmlerin değerlendirileceği Nike Dans Kapışması'nın şehir finalleri, 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Finallerin sonunda seçilecek 18 kız, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Nike Dans Kampı'na katılacak. Adaylar, Türkiye ve dünyadaki dans profesyonelleriyle tanışarak onların deneyimlerini paylaşacak, portfolyo oluşturma, dans, stil ve duruş gibi konularda eğitim alacak. 15 Eylül tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek ülke finalinde seçilecek 3 kız, Sertab Erener'in yeni klibinde oynamak üzere çekimlere katılacak.

Dans kapışmasının jürisi de dans dünyasının heyecan veren isimlerinden oluşuyor. Nike reklamlarının dünyaca ünlü dansçıları Sofia Boutella ve Kymberlee Jay'in aralarında bulunduğu jüride, Türkiye'deki Nike dans yarışmalarının birincileri ve Nike'ın uluslararası kampanyalarının yıldızı olan Ekin Bernay ile Aydan Uysal, koreograf Super Dave ve Sertab Erener yer alıyor.

Nike dünyasında profesyonel bir dansçı olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyen genç kızlar, çekecekleri filmi Turkcell 3909'a göndererek, www.danskapismasi.com/ adresine yükleyerek başvuruda bulunabilecek. Kızlar, katılım şartlarını, 0 800 211 81 07 numaralı telefondan, Nike satış noktalarından ve web sayfasından öğrenebilecek.

Şehir Finalleri:
7 Eylül 2007, Cuma - Ankara
8 Eylül 2007, Cumartesi - İzmir
9 Eylül 2007, Pazar - İstanbul

Nike Dans Kampı:
13 – 14 Eylül 2007, Perşembe, Cuma

Ülke Finali:
15 Eylül 2007, Cumartesi

False