GeriStil Önerileri Müthiş geceden notlar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Müthiş geceden notlar!

Müthiş geceden notlar!

"Görkemli kırmızı halı geçidinde kimler yoktu ki!"

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya'da yaptırılan 5 yıldızlı Mardan Palace Oteli, dünyaca ünlü yıldızların katıldığı görkemli bir törenle açıldı.


Foto Galeri için tıklayın!

Şarkıcı ve oyunculardan oluşan ünlü konuklar, açılış öncesi kırmızı halıda gazetecilere poz verdi.

Monica Belluci, Paris Hilton, Richard Gere, Sharon Stone ve Mariah Carey katılan yıldızlardan sadece isimlerini sayabildiklerimiz.


MUHTEŞEM GECEDEN NOTLAR

Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Palace Antalya Oteli'nin açılışı için Antalya'ya gelen
İşte müthiş geceden notlar :
Tom Jones (10)
Hatta yıldızlı 10, insan boşuna yaşayan efsane olmuyor. O saate kadar koltuklarından kıpırdamayan ağır kalabalığı sahnenin önüne döküp çılgınlar gibi dans ettirmeyi başardı. Dansları, figürleri ve performansıyla yıktı ortalığı, kan ter içinde kaldı. Bir de Telman sahnede Tom Jones'a kol saati hediye etmese tam olacaktı.
Seal (9)
Gecenin tartışmasız en iyi sesiydi. Keşke Sharon Stone'la sunuculuk yapmak yerine daha fazla şarkı söyleseydi. Ne yazık ki tek bir şarkı söyleyip bıraktı. İstanbul'a döner dönmez bütün Seal albümlerini toplamaya karar verdim.
Sharon Stone (8)
Gecenin Seal'la birlikte sunucusuydu. Ancak otelin halkla ilişkiler müdiresi gibi çalıştı. "Yok otelimiz böyle, yok şu kadar yılda yapıldı" gibi methiyeler düzmek zorunda kaldı sahnede. Keşke promtera yazılan metin bu kadar abartılı olmasaydı da 10 verseydik kendisine, yoksa hala güzel...
Richard Gere (7)
Karısı kısa konuş dediği için çok kısa kaldı sahnede. Tibet'teki Gere Vakfı'ndan ve Telman'ın ona desteklerinden bahsetti. Sahnede ''ydi ama sempatik ve sıcak haliyle organizasyonun 10 numarasıydı.
İbrahim Tatlıses (7)
Altın rengi kravatı ve mendiliyle Mardan konseptine çok uydu. Semazenleri çıkarıp tamamı yabancı olan konukların ilgisini çekmek akıllıcaydı...
Mariah Carey (6)
Huysuzun teki. Öğrendik ki fazla kilosu olduğu için çok mutsuzmuş, bu yüzden de insan içine çıkmadı. Hatta Mardan'da kaldığı villanın camlarını bile siyaha boyatmış, gün ışığını sevmiyormuş. Assolist olarak en son sahneye
çıktı. Sahnenin tabanın yapıştırdığı kağıtta 8 şarkı vardı, 4'ünü söyleyip gitti, dünyanın bir numarası ama ne yapayım performansı iyi değildi.
Monica Bellucci (6)
Gecenin de tüm organizasyonun da en güzeli. Sahnede kısa bir konuşma yaptı ama ışıltısı herkese yetti.
Paris Hilton (4)
Bu kız gerçekten bir garip. Star ama diğer starların hiçbiri onunla yan yana gelmek istemiyor. Ama diğer yandan da herkes en çok onunla fotoğraf çektirmek istiyor. Gece boyunca iki kez makyajını tazelemeye, bir kez de
kıyafet değiştirmeye gitti. İstanbul'da tanışmıştık daha önce, "Çok seksi, cool bir şehir yine geliyorum" dedi. Niye diye sorunca, "Deal or no Deal'a" yanıtını verdi. Acun Ilıcalı'nın yeni kankası Paris, "Var mısın Yok Musun"un
yarışmacısı olacakmış.

Ne yediler ne içtiler?

Aralarında dünyaca ünlü sanatçılar ve Hollywood yıldızlarının bulunduğu 600 davetliye havyardan ıstakoza, kaz ciğerinden trüf mantarına, bıldırcın etinden özel şaraplara kadar oldukça pahalı bir mönü sunuldu. Tom Jones, Seal ve Mariah Carey'nin sahne aldığı gecede havai fişek, lazer ve dans gösterilerini izleyen davetliler, 45 kilogram Beluga havyarının yanı sıra Anlatik Okyanusu'ndan getirilen 950 adet ıstakozu tüketti.

En pahalı havyar

Mardan Palace Oteli'nin açılış gecesinde davetlilere sunulan mönü titizlikle hazırlandı. Mönüde dünyanın en pahalı havyarı olan ve mersin balığından elde edilen 'Beluga' havyarı yer aldı. Gecede 45 kilogram Kuzey Denizi'nde özel olarak getirilen Beluga havyarı tüketildi. Monica Bellucci, Sharon Stone, Richard Gere, Tom Jones, Mariah Carey, Paris Hilton ve Seal gibi dünya yıldızlarının katıldığı gecenin mönüsünde ayrıca, her biri 700 gram ağırlığında olan ve Atlantik Okyanusu'ndan getirilen 950 adet ıstakozun yanı sıra yüzlerce kilo yengeç, midye ve karides kullanıldı.

İtalya'dan getirilen 5 kilogram trüf mantarı, Fransa'da getirilen 400 kilogram çikolata ve 65 kilogram kaz ciğeri de menü de yer alan pahalı yiyecekler arasındaydı. Menü için Türkiye'den de yaklaşık 1 ton dana, kuzu ve tavuk eti, 10 bin yumurta ve 600 bıldırcın kullanıldı. İçecek olarak ise kırmızı ve beyaz şarap servis edildi.

35 milyon dolara mal oldu, 30 TIR malzeme getirildi

Mardan Palace'a 1.4 milyar dolar yatıran Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov, otelin açılış gecesi için de hiç bir masraftan kaçmadı. 35 milyon dolara mal olan açılış gecesinde gerçekleştirilen tüm lazer, havai fişek gösterileri ve ses sistemleri Belçikalı multimedia şirketi LSE tarafından yapıldı. 150 kişilik bir ekip çalışmasıyla gerçekleştirilen şov için 30 TIR dolusu malzeme açılış için Antalya'ya getirildi. Sadece lazer şovun maliyeti 2 milyon doları buldu.

Davetliler ne yedi ne içti

45 kilogram Beluga havyarı.

950 adet Atlantik ıstakozu.

Yüzlerce kilo yengeç, midye ve karides.

1 ton dana, kuzu ve tavuk eti.

600 adet bıldırcın.

5 kilogram trüf mantarı.

400 kilogram çikolata.

65 kilogram kaz ciğeri.

10 bin yumurta.

200 şişe Chateau Mouton Rothschild.

200 şişe Chablis Grand Cru.

False