GeriAlışveriş Mutfağında Silverline Kapında Otomobil
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mutfağında Silverline Kapında Otomobil

Mutfağında Silverline Kapında Otomobil

"Silverline mutfakta yaşattığı konforu hayatınıza taşıyor… 2 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında Silverline Ankastre’den minimum 1990 TL’lik alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişi Volkswagen Polo, 11 kişi Iphone 7, 111 kişi ise Fakir Kahve Makinesi kazanacak."

Sektöründe her alanda ilklere yoğunlaşan ve bu kampanya ile yine bir ilke imza atan Silverline, sonbahara büyük bir sürprizle girdi. Silverline tüketicisi tüm Türkiye genelinde başlatılan kampanya ile son model bir otomobil, telefon veya kahve makinesi kazanma fırsatı elde ediyor. Silverline Ankastre’nin tasarımı ve teknolojisiyle fark yaratan ürün koleksiyonlarından yapılacak her 1990 TL’lik alışveriş için tüketici bir katılım kartı kazanacak. Silverline yetkili bayilerinden alınacak katılım kartları üzerinde bulunan şifre ile www.silverlinecekilis.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili formu dolduranlar çekilişe katılmaya hak kazanacak. 10 Ocak günü noter huzurunda yapılacak çekilişle Silverline talihlileri belli olacak ve 1 kişi Volkswagen Polo, 11 kişi Iphone 7, 111 kişi ise Fakir Kahve Makinesi kazanacak. Kampanya dahilindeki ürün seçenekleri ve kampanya detayları www.silverlinecekilis.com adresinden öğrenilebiliyor.

Ülke genelinde 500’e yakın bayi ve 200’ü aşkın yetkili servis ile tüketicisinin yanında duran marka…Mutfağında Silverline Kapında Otomobilİnovasyonu ve müşteri memnuniyetini esas alarak, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, fonksiyonel tasarımlar geliştiren markanın ürün gamında davlumbaz, ankastre fırın, mikrodalga fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücü, eviye, armatür yer alıyor. Yurtiçinde 500'e yakın bayisi ile tüketicisine ulaşan marka, 200’ü aşkın yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri ile de tüketicisinden tam not alıyor. Amasya Merzifon’da 103.000 m2 alanda yılda 1 milyon 200 bin adet üretim gerçekleştiren Silverline, davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, dünyanın ilk 10 üreticisi arasında yer alıyor. Kendi bünyesinde SGS ve TSE tarafından akredite edilmiş, IEC standartlarına uygun gelişmiş laboratuarlara sahip olan marka, ISO 9001, IS0 14001 ve ISO 10002 kalite sertifikaları ile toplam kalite yönetimini benimseyerek, çevreye duyarlı üretim anlayışıyla sektörün takip edilen markası olmayı başarıyor.

False