GeriAlışveriş Moyra ile Türkiye’de Bir İlk! Kişiye Özel Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Moyra ile Türkiye’de Bir İlk! Kişiye Özel Günlük Burç Yorumları

Moyra ile Türkiye’de Bir İlk! Kişiye Özel Günlük Burç Yorumları

"Instagram’da en çok takip edilen ve sevilen astroloji platformu Moyra, yeni çıkardığı aplikasyonla kullanıcılarına kişiye özel günlük burç yorumları sunmaya başladı. Moyra, kullanıcılarının doğduğu gün, saat ve yere göre hesaplanan doğum haritalarını dikkate alarak, jenerik burç yorumları yerine gökyüzünün doğrudan kişi üzerindeki etkilerini anlatan kişiselleştirilmiş yorumlar sunuyor."

Astroloji sevenler dahil pek çok insanın, aynı burçtan milyonlarca kişiyle aynı yorumları okumayı yeterince anlamlı bulmadığı bir gerçek. Her birey doğum tarihi, saati ve yerine göre oluşturulan bütünüyle kendisine has bir doğum haritasına sahip ve aslında astrolojik yorumlar bu harita üzerinden yapıldığında isabet oranı artıyor ve anlamlı hale geliyor. Uzun süren çalışmaların sonunda Moyra, gökyüzündeki gezegenlerin doğrudan kişinin doğum haritasına olan etkilerini dikkate alan bir uygulama ile astroloji severleri buluşturuyor.

Moyra ile Türkiye’de Bir İlk Kişiye Özel Günlük Burç Yorumları

Merak Edilen Her Sorunun Yanıtı Moyra’da!

Moyra, kişiye özel günlük burç yorumu sunmanın yanı sıra kullanıcıların merak ettiği konularla ilgili soruları yine doğum haritalarını dikkate alarak yanıtlıyor. Kullanıcılar arka planda çalışan karmaşık algoritmaların bir çıktısı olarak; “Hoşlandığım insan benim için doğru kişi mi?”, “Sevgilimle ne kadar uyumluyuz?”, “İlişkimiz uzun soluklu olur mu?”, “Sevdiğim kişi sadık biri mi?”, “Ne kadar şanslı biriyim?” ve “Çocuğum beni nasıl bir anne olarak algılıyor?” gibi aşk hayatlarına ve geleceklerine dair merak ettikleri her soruya Moyra’da yanıt bulabiliyor. Üstelik bu yanıtların büyük çoğunluğu ücretsiz.

İstediğin Kişiyi Ekle ve Sorgula

Kullanıcılar sadece kendileriyle ilgili soruların yanıtlarını değil sevdikleriyle ilgili soruların da yanıtlarını da Moyra’da bulabiliyor. Kullanıcılar sevgililerini, eski sevgililerini, hoşlandıkları kişileri, flörtlerini, platonik aşklarını, arkadaşlarını, kardeşlerini, aile üyelerini hatta varsa çocuklarını daha ekleyebiliyor ve onların doğum tarihi bilgilerini girerek merak ettikleri soruların yanıtlarına ulaşabiliyor. Her kişi kategorisi için uygulamada ayrı sorular yer alıyor ve eklenen kişilerin doğum haritası bilgilerinden hareketle yanıtlar yine o kişiye özel olarak oluşturuluyor.

Moyra ile Türkiye’de Bir İlk Kişiye Özel Günlük Burç Yorumları

Uzman Astrologlardan Yanıtlar

Bu platformda hazır soruları iletmenin yanı sıra doğrudan Moyra’nın astrologlarına da çeşitli sorular sormak mümkün. Sorular, bu alanda yurt içi ya da yurt dışında uzun yıllar eğitim almış ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalara sahip astrologlar tarafından yanıtlanıyor.
Moyra Hakkında: 2016 yılında kurulan Moyra, sosyal medyada faaliyet gösteren bir astroloji platformu ve Instagram’da 300 binin üzerinde takipçiye sahip. Moyra, ayda bir milyonun üzerinde tekil ziyaretçiye sahip web sitesinde gökyüzü hareketlerinden ilişkilere, moda ve güzellikten sağlıklı yaşama kadar pek çok konu başlığında takipçilerine astroloji temalı içerikler sunuyor.

False