GeriModa Trendleri Mezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli?

Mezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli?

"Hadi bir şekilde elbiseye karar verdiniz diyelim, bir elbiseyle bitmiyor ki. Bunun ayakkabısı var, çantası var... Aslında renklere karar verdiniz mi, seçenekleri epey bir aza düşürmüş oluyorsunuz ve işiniz çok da kolaylaşıyor. Sizin için derlediğimiz renk seçimine bir göz atın..."

MaviMezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli
Parlament mavisi, petrol mavisi gibi mavinin parlak tonları da mezuniyete çok yakışıyor. Mavi elbiseniz altın rengi gibi metalik ayakkabı ve çantalara çok yakışacaktır. Bunun yanında parlak mavi ve siyah da birbirini çok güzel tamamlayan bir ikili. Eğer daha bütün bir görüntü yakalamak isterseniz ayakkabılarınızı da parlak mavi tonlarından, elbisenizle aynı renkte seçebilirsiniz. Altın renklerinde bir clutch ile biraz parıltı eklediniz mi mezuniyet hazırlığınız tamamdır.

NudeMezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli
Nude tonları, kumral ya da esmer teniniz varsa size çok yakışabilir ve mezuniyetiniz için kusursuz bir seçim haline gelebilir. Eğer seçimlerinizi nude tonlardan yana yaptıysanız tavsiyemiz bu natürel görüntüyü ayakkabı ve çantada da bozmamanızdan yanadır. Yine nude tonlarında bir ayakkabı ve clutch tercih edebilirsiniz. Madem baloya katılıyoruz, biraz parıltı olmadan olmaz derseniz bronz parıltılı bir ayakkabı ve çanta seçebilir ya da küçük metalik detaylarla bu görüntüyü sağlayabilirsiniz. Nude tonları siyahla da çok yakışıyor, ayakkabı çanta tercihlerinizi siyahtan yana da kullanabilirsiniz.

KırmızıMezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli
Mezuniyet denince akla ilk gelen renktir hep. Şöyle yerlere kadar uzanan kırmızı bir elbise ile bütün gözleri üzerinize toplamak çocuk işi kadar basit! Peki, kırmızı elbiseleri nasıl ayakkabı çantalarla kombinlemeli. Eğer kırmızılı kadın imajınızı pekiştirmek isterseniz, ayakkabınızı da elbisenin aynı tonundan kırmızı seçebilir bunu altın rengi bir clutch ile taçlandırabilirsiniz. Altın parıltısını biraz daha fazla görmek isterseniz ayakkabı ve çanta çiftinizi bronz, altın gibi metalik renklerden yana kullanabilirsiniz. Klasikten şaşmamak en iyisi diyenlerdenseniz ise siyah incecik topuklu şık bir ayakkabı ve clutch tam sizlik. Kırmızı nude tonlarla pek yakışır. Daha şaşaadan uzak ve sade bir görüntü için nude seçeneğini de aklınızda bulundurun.

PembeMezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli
Mezuniyet balolarında pembe de en çok tercih edilen renklerden. Özellikle parlak bir şeker pembesi ise, enerjisi harika oluyor! Peki, pembe elbiseyi nelerle kombinleyebiliriz? Klasikten şaşmayarak şık siyah bir topuklu ve siyah clutch ile tamamlayabiliriz. Onun dışında gümüş grisi ile pembe ikilisini atlamamak gerek, mezuniyet için harika bir seçim olacaktır. Bir de beyaz, krem gibi açık tonlar pembe elbisenizle mezuniyet balonuz için mükemmel olabilir.

SiyahMezuniyet Gecesi Ne Renk Giymeli
Küçük siyah elbiseden vazgeçmem deyip mezuniyetinizde siyah tercih ettiniz diyelim. Böyle özel gecelerde pek çok kişi siyah tercih ettiği için ayakkabı ve çantanıza çok iş düşüyor. Siyah sade elbisenizi farklılaştırmak ve renklendirmek için ayakkabı ve çanta kombinlerinizi itinayla seçmelisiniz. Mesela parlak pembe bir ayakkabı ile aynı tonlarda bir clutch, hatta siyah çanta ile kombinlenmiş turkuaz piton derisinden bir ayakkabı tam aradığınız şey olabilir. Yine de çok fazla renk almayayım derseniz de metalik tonlar imdadınıza koşuyor, özellikle de siyaha pek yakışan altın sarısı. Artık seçim sizin…

False