GeriKadın Sağlığı Meghan Markle’ın Özel Diyeti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Meghan Markle’ın Özel Diyeti

Meghan Markle’ın Özel Diyeti

"Geçtiğimiz ayda muhteşem bir düğün ile yeni İngiltere prensesi olan Meghan Markle, kusursuz fiziğiyle de dikkat çeken bir ünlü. Peki bu güzeller güzelli yeni prensesin sağlıklı bir vücuda sahip olma sırrı ne? Markle’ın fit kalmasını sağlayan özel diyetini aşağıda okuyabilirsiniz."

Markle’ın diyeti, takip etmesi şaşırtıcı bir şekilde çok kolay olan bir kilo kontrol yöntemi. Ünlülerin fazla sıkı ve zorlayıcı diyetler yapmasına alıştık. Diyetler bu kadar acı verici olunca biz de kendi hayatımızda kullanamıyorduk. Fakat bu yeni diyeti biz de günlük hayatımızın bir parçası haline getirebiliriz. Bu diyeti, takibi bu kadar kolay yapan şey ise belli aralıklarla istediğin herşeyi yiyebiliyor olman!

Meghan Markle’ın Özel Diyeti

Hafta içi Vegan

Sussex düşesi, hafta içi seçimini vegan öğünlerden yana kullanıyor. Yani hiçbir hayvansal ürün tüketmiyor. Buna süt ürünleri de dahil. “Yoğurt ve peynir olmadan nasıl diyet yapılabilir ki” diyebilirsiniz fakat bu ürünlerin yerini tutan tofu gibi besinler bulunuyor. Markle sebze ve bakliyat ile dolup taşan 5 gün geçiriyor. Ayrıca Markle, bu diyeti oyuncuyken de sürdürüyordu. Kısacası bu onun için artık bir diyetten çok daha fazlası; bir yaşam tarzı…

Meghan Markle’ın Özel Diyeti

Haftasonu Serbest

Haftanın 5 günü sıkı bir diyet programını takip eden Markle’ın sırrı ise haftasonu serbest olması. Yani haftasonları, abartmamak şartıyla istediği şeyleri yiyor. Bunun sonucu olarak da vücudu sağlıksız besinleri sürekli olarak aşermiyor. Çünkü haftanın iki günü bu besinleri tüketmeye izni var. Bu şekilde kendini çok fazla sıkmadan sağlıklı ve fit kalabiliyor.

Meghan Markle’ın Özel Diyeti

False