GeriModa Trendleri Kışın favori parçası: Kloş etekler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kışın favori parçası: Kloş etekler

"50'li yılların kabarık etekleri ve hanımefendi görünümüne gönderme yapan renkler yine moda... Annenizin gardırobunda bir araştırma yapmanın tam zamanı!"

Sezonun öne çıkan trendi 50'lerin kadınsı silueti, yüksek belli kloş etekleri yeniden moda takipçileriyle buluşturdu. Kadınsılık ile rahatlığı birleştiren bu trend, sezonun diğer gözde parçası yüksek belli dökümlü pantolonlara iyi bir alternatif. Üstelik her vücut tipine kolaylıkla adapte edebilirsiniz.

MİNYON TİPLER
Maksi boydan mümkün olduğunca kaçının çünkü sizi olduğunuzdan da kısa boylu gösterir. Sizin için ideal olan diz üstü boylar ve desensiz, düz renkler. Unutmayın, baştan ayağa tek renk giyinmek uzun görünmenin en önemli kuralıdır.

GENİŞ KALÇALAR
Kalçalarınızı gizlemek için en ideal model olan kloş etekler bu sezon gardırobunuzun ana parçası olmalı. Desenlerden uzak durarak dikkati üst bölgenize çekin. Belinizi kemerle vurgulayarak feminen siluetinizin avantajını yaşayın.

ERKEKSİ HATLAR
Yuvarlak vücut hatlarına mı sahip olmak istiyorsunuz? Bu model kesinlikle imdadınıza yetişecek. Kalça bölgesinde hacim yaratan kloş etekler, sizi kum saati formuna kavuşturacak. Tafta ya da gabardin gibi sert kumaşları tercih edin.

Yeni sezonun favori etek modellerini görmek için tıklayın!



Bunlar da moda ile ilgili diğer galeriler

False