GeriKişisel Bakım Kışa hazırlık rehberi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kışa hazırlık rehberi

"Vücudunuzun kış bakım zamanı geldi. Sizlere, "yaz bitti" sendromunu atlatmanız için bakım tavsiyelerinde bulunduk. Tüm bunlarla uğraşırken kışa nasıl girdiğinizi anlamayacaksınız bile."

Ultraviyole ışınlarının yıpratıcı etkisi sonucu kuruyan, pul pul olan vücudunuzu haftada iki defa peeling ile ölü hücrelerden arındırın. Peelingi lifli kese ile hafifçe bastırarak uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Tavsiyemiz
Yüz için: Christian Dior, Exfoliant Creme, 68 YTL
Vücut için: L'ocitane, Exfoliating and Defining, 89 YTL

Peeling işleminden sonra vücudunuza yoğun nemlendirici özellikli süt ya da yağ formunda vücut losyonu uygulayın. Vücut losyonundan maksimum verim alabilmek için banyodan hemen sonra, cilt henüz ıslak iken uygulayın ki, cildiniz daha uzun süre nemli kalsın.

Tasviyemiz
Body Shop, Mango Body Butter, 29,9 YTL

Kış geldi nasıl olsa gözükmez diye selülitlerinizi ihmal etmeyin. Unutmayın ki kış ayları selülit önleme aylarıdır. Selülit kremleri artık lüks değil, zaruri bir ihtiyaç olduğundan duş sonrası mutlaka uygulayın.

Tavsiyemiz
Clarins, Total LifT Minceur, 94 YTL

Kışın hareketsiz kalan vücudunuzu sıkılaştırıcı kremlerle forma sokabilirsiniz.

Tavsiyemiz
Vücut için: Lanome, Body Sculptesse, 85 YTL
Göğüs sıkılaştırıcı: Christian Dior, Bikini Top Spray, 107 YTL

O kadar emek harcayarak elde ettiğiniz bronzluğu devam ettirmek için vücudunuza otobronzan uygulayın. Güneşlenmeden elde edeceğiniz bronz tenin, hem de hoş bir görünüm hem de moral kazandıracağı kesin. Size küçük bir sır da verelim. Oto bronzanı uygularken ellerinizin boyanmaması için lastik ameliyat eldivenlerinden giyin.

Tavsiyemiz
Clans, Liquidr Bronze Self Tanning, 55 YTL

False