GeriModa Trendleri İç Çamaşırında Modayı Yakalayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İç Çamaşırında Modayı Yakalayın

"Tüm zamanların en çekici iç çamaşırı kabul edilen dantelli takımlar tahtını atlet görünümlü sütyenler ile boxer'lara kaptırdı. 2002 yılında sportif, aynı zamanda seksi iç çamaşırları, rahat kullanımlarıyla kadınların gözdesi..."

İşte 2002 iç çamaşır trendi! Sütyende balen ve dantel gitti, yerine atlet görünümlü yarım balensiz sütyenler geldi. İpli külotlar ise yerini boxer görünümlü yüksek belli modellere bıraktı. Anlayacağınız seksi iç çamaşırları bir süre askıya alındı. Bu spor modellerin bir sürü marifeti var. Mesela varlığı yokluğu belli değil, rahat hareket etmeyi sağlıyor, ayrıca iz yapmıyor ve bütün bunlara ek olarak oldukça estetik duruyor. Sporcuların favorisi olan modeller artık herkesin iç çamaşır koleksiyonundaki yerini alacak gibi görünüyor.

İPEKYOL, şu sıralar iç giyim ürünleriyle de adından çok söz ettiriyor. Basic tarzdaki iç çamaşırları dikişsiz olmaları nedeniyle iz bırakmıyor. İpekyol iç çamaşır koleksiyonunda esnek, estetik ve aynı zamanda seksi iç çamaşırları da yer alıyor. Askıları kontrollü sütyenler g - string altlarla kombinleniyor.

Fiyatlar
Mini slip 16 milyon lira
Stop 19 milyon lira


MARKS & SPENCER, iç çamaşırlarıyla ünlüdür. Her sezon yeni bir iç çamaşırı buluşuyla karşımıza çıkan ünlü İngiliz, bu sezon özellikle spor iç çamaşır modelleriyle dikkat çekiyor. Spor iç çamaşırlarını "Relax at Home" serisinde toplayan Marks & Spencer, koleksiyonunda seksi siyah ve masum beyazın yanında canlı renklere yer vermiş.

Marks & Spencer'da spor iç çamaşır fiyatları külotlarda 15 milyondan 7.5 milyona, sütyende 37.5 milyondan 22 milyona indi.

CALVIN KLEIN adına yakışanı yaptı, iç giyimde de dış giyim kadar iddialı olduğunu kanıtladı. Calvin Klein'in iç çamaşır koleksiyonunda en gözde modeller rahatlıklarıyla dikkat çeken balensiz, atlet görünümlü sütyenler ve boxer tipi külotlar. Bu modeller Calvin Klein'in iç çamaşırı koleksiyonunda ağırlıklı olarak kullanılmış. Rahatlıktan yana olanlar ve spor yapanlar için bu çamaşırlar tam size göre.

Fiyatlar
Calvin Klein koton sütyen 34.5 milyon lira
Calvin Klein koton boxer 22 milyon lira
Calvin Klein string külot 22 milyon lira
Calvin Klein sporcu sütyen 21 milyon lira
Calvin Klein koton külot 16 milyon lira


AYYILDIZ'ın ithal iç çamaşırı markası Calida, günlük hayatta rahatça kullanılabilen spor kesimli iç çamaşırlarıyla dikkat çekiyor. Calida'nın koleksiyonu spor kesimli atlet, sütyen ve külottan oluşuyor

Fiyatlar
Atlet 9 - 45 milyon lira
Sütyen 17 - 60 milyon lira
Külot 9 - 22.5 milyon lira

False