GeriModa Trendleri İç Çamaşırı Seçerken Dikkat Edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İç Çamaşırı Seçerken Dikkat Edin!

İç Çamaşırı Seçerken Dikkat Edin!

"Birçoğumuz iç çamaşırlarımızı seçerken, onlarla ne kadar seksi göründüğümüzün derdine düşüyoruz. Ama sağlığınız için vücut tipinize uygun iç çamaşırını tercih etmemiz çok önemli!"

İç çamaşırı seçerken önceliğimizin sağlık olduğunu zaman zaman unutuyoruz. Bizi çekici gösterecek renkler ve desenler gözümüzü boyuyor. Ancak aldığımız çamaşırın özellikle pamuklu olmasına dikkat etmeliyiz. İçinde gün boyu rahat edebileceğimiz, vücudumuzu tam olarak kavrayan iç çamaşırlarını tercih etmeliyiz. Renkli çamaşır alırken de doğal renklerle boyanıp boyanmadığını sormamızda yarar var.

Sağlıklı olduğu sürece vücudumuzda öne çıkarmak istediğimiz bölgeye göre son moda çamaşırımızı seçebiliriz. Örneğin; küçük göğüslerin daha dolgun olması için dolgulu sütyenler kullanılabilir. Uzun bacaklara sahipseniz ve bacaklarınızla erkeğinizi etkilemek isterseniz jartiyerli külotlar tam size göre. Eğer kalçalarınız sıkı ve atletikse boyshort tarzı külotlarla onları destekleyebilirsiniz. Kısa boylu ve minyonsanız içinizdeki gizemi yatağa taşıyan ipek, uzun ve yırtmaçlı iç çamaşırlarıyla partnerinizin aklını başından alabilirsiniz. Son olarak kilolu kadınlar korseli iç çamaşırı giymek yerine; tek parça, vücudu bölmeyecek, koyu renk iç çamaşırları tercih ederlerse daha ince ve seksi görüneceklerdir.

Alacağınız iç çamaşırlarının renklerini birbirine uydurmanız sizin özgüveninizi arttıracak ve kendinizi daha çekici hissetmenizi sağlayacaktır.

False