GeriStil Önerileri House Of Look Kış Koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

House Of Look Kış Koleksiyonu

House Of Look Kış Koleksiyonu

"Modayı “uyumlu, sade ve iddialı” anlayışı ile yorumlayan House Of Look’un kış koleksiyonu ile modaseverler bu sezon çok iddialı giyinecek."

Tekstilci bir aileden gelen ve iddialı kadının moda anlayışını kendi tarzı ile yorumlayan markanın kurucusu İpek Doruk tarafından hazırlanan tasarımlar, moda sektöründe şehirli kadının gardırobunda fark yaratmaya hazırlanıyor.

KIŞIN MODASEVERLER  NELER GİYECEKLER?

Bu yılın kış modası iddialı bir şekilde vitrinlerde yerini almaya başlamışken, global trendleri yakından takip ederek, kadınların hem şehrin hızına uyum sağlayabilecekleri aynı zamanda da şıklıklarından ödün vermeyecekleri bir koleksiyon hazırlandı.

 House Of Look Kış Koleksiyonu

Kış trendleri yeniden yorumlanırken, bu sezonun vazgeçilmezleri ise;

SİMSİYAH KADINLAR

Vazgeçilmez siyah kumaşlar ile bu rengin formuna yeni bir anlam kazandırmaya çalışıyor. Romantik parçalar, deriler, rugan ceketler ve işlemeli kıyafetlerde kullanılan siyah renk ile yaratılan tasarımlar koleksiyonun önemli bir bölümünü oluşturuyor.

House Of Look Kış Koleksiyonu

KÜRKLER

Medeniyetin kuruluşunda beri kürkler zenginliğin ve statünün bir simgesi olarak karşımıza çıkarken, günümüzde hayvan dostu olarak, orijinal kürk kullanmadan şık alternatifleri koleksiyonunda kullanıyor.House Of Look Kış Koleksiyonu

DERİ PARÇALAR

Koleksiyonda önemli bir yeri olan deri parçaları, sadece dış giyim için değil, elbiseden eteğe kadar birçok farklı renk seçeneği ile kullanılıyor. Koleksiyonda yer alan metalik renkli deri parçalar da göz alıyor.House Of Look Kış Koleksiyonu

IŞILTILAR HER YERDE

Bu sezonun en göz alıcı formlarından biri olan pırıltılı parçaları her yerde görmeye hazırlanırken, en çok geçmiş dönemlerin ihtişamlı gece elbiselerinde çıkan bu silüetleri, artık sadece gece kıyafetlerinde değil, gündüz de farklı şekillerde kombinleyecek.

False