GeriModa Trendleri Hafta Sonu Ne Giysem?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hafta Sonu Ne Giysem?

Hafta Sonu Ne Giysem?

"Hafta sonu için planlarınız hazır ama ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizler için hazırladığımız kombin önerilerine göz atmanızda fayda var..."

Sinema modu

Evde oturup kalmayın. Siz yine filminizi izleyin ama konforlu bir sinema salonunda. Peki, sinemaya giderken ne giymelisiniz? Bir klasik olan siyah-beyaz ikilisinden faydalanabilirsiniz. Beyaz elbisenizi deri bir ceketle kombinleyebilirsiniz. Özel günlerdeyseniz; kadınların özel günlerinin rahat geçmesini sağlayan ipeksi yumuşaklıktaki Molped Soft Care ile beyaz elbisenizi korkmadan giyebilirsiniz. Kışın vazgeçilmez aksesuarları bere ve eldiveni bu kombinle tamamlamayı unutmayın!

Hafta Sonu Ne Giysem

Cumartesi gecesi şıklığı

Dantelli elbiseler bu sene oldukça moda. Bu elbiseleri gideceğiniz yere göre ister topuklu isterseniz düz bir ayakkabıyla kombinleyin. Saçlarınız için de size oldukça doğal bir görünüm kazandıracak yandan örgülü topuzları tercih edebilirsiniz.

Hafta Sonu Ne Giysem

Pazar kahvaltısı

Arkadaşlarınızla gideceğiniz Pazar kahvaltısında hem şık hem de rahat olmanızda fayda var. Kışın soğuğuna inat içinizi ısıtacak sarı renk bir kazak tercih edebilirsiniz. Üzerinize aldığınız deri mont ve çanta, kolye gibi detaylarla şıklığınızı tamamlamayı unutmayın!

Hafta Sonu Ne Giysem

Dedikodu vakti

Pazar öğleden sonranızı kız arkadaşlarınıza ayırma, onlarla dedikodu yapıp stres atma fikri sizce de kulağa çok hoş gelmiyor mu? Şıklığınızdan ödün vermeyin ama rahatlığı da göz önünde bulundurun. Bunun için blue jean ve beyaz gömlek ikilisinden faydalanabilirsiniz.

Hafta Sonu Ne Giysem

False