GeriMakyaj Güzelleşerek flört edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Güzelleşerek flört edin!

"Şüphesiz siz de her kadın gibi, güzellik dünyasına hiç de yabancı değilsiniz. Ama güzellikle ilgili tüm ipuçlarını bildiğinizden emin misiniz?"

Erkeklerin de başını döndürecek kadar geniş kapsamlı olan bu güzellik ve makyaj rehberini okurken, eksiklerinizi tamamlayacak, unuttuklarınızı yeniden hatırlayacaksınız. İşte güzelleşirken, flört de edebilmenin sanatı!

Gözlerinin içine bakın. Onun dikkatini gözlerinize odaklamak için, etkili bir 'Gözlerime bak' farına ihtiyacınız var. Baştan çıkarıcı parlaklıkta altın ve bakır tonlarda ya da pembe nüanslarının etkili olduğu far seçenekleriyle, büyüleyici ve heyecan verici bakışlar yaratın.

Dekoltenizin dikkat çekici olmasını sağlayın. Giydiğiniz derin kesimli bir üstle vurguladığınız dekolte ve omuz bölgenizi, altın ya da parıltılı pudrayla daha da dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Güneş etkili sıcak metal tonları bronz tenlerde, transparan pudra ise açık tenlerde hoş bir etki yaratır.

Bakımlı bir kadının düzenli olarak manikür ve pedikür yaptırması gerekir. Çekiciliği sembolize eden kırmızıyla çevrenizdeki erkeklerin dikkatlerini çekebilirsiniz. El ve ayak tırnaklarınızdaki rengin aynı olması, sizi daha da çekici hale getirir. Dikkat etmeniz gereken tek nokta tırnaklarınızın üç milimetreden uzun olmaması ve tırnak formunuzun oval yerine, küt olmasıdır.

Güzel, bakımlı bacakların, bir erkekte yarattığı etkiyi hafife almamak gerekiyor. Yapacağınız vücut peeling'inin ardından, yumuşak bir dokuya sahip olan cilidinize pırıltılı vücut losyonu ya da bronzlaştırıcı etkili bir krem sürün. Yüksek topuklu açık ayakkabılarınızı sakın unutmayın!

Konu flört olduğunda bakışların en etkili detaylar olduğunu unutmayın. Dramatik bir bakış için takma ya da bolca maskara sürülmüş kirpikler çok etkili. Eğer takma kirpiklerden çok hoşlanmıyorsanız, kirpikleri uzatıcı etkisi bulunan siyah maskarayı kirpiklerinize iki-üç kez üst üste sürün.

Erkeğin bakışları dudaklarınızda asılı kalsın istiyorsanız, onu dudaklarınıza sürdüğünüz ultra parlak bir rujla hipnotize edebilirsiniz. Dudak çevrenizi kendi renginde bir dudak kalemiyle belirginleştirin. Ardından en az iki kez dudak parlatıcınızı sürün. Özellikle gece ışığında dudaklarınızın görüntüsüne inanamayacaksınız. Doğal bir gülümsemeyi yüzünüzden asla eksik etmeyin.

Bakımlı görünen kaşlar, bakışları da açarak daha etkili hale gelmelerini sağlıyor. Dolayısıyla çevresindei rahatsız edici tüylerin alınması gerekiyor. Ama kaşlarınızın doğal görüntüsünü bozmamak için şekliyle fazla oynamayın. Eğer kaşlarınızın renginin açık olmasından rahatsızlık duyuyorsanız, o zaman doğal kahve tonundaki bir göz kalemiyle hafifçe rengini koyulaştırabilirsiniz.

Erkekler doğal kesimleri ve saçları seviyor, çünkü zaman zaman onları okşamak hoşlarına gidiyor. Ancak önemli bir buluşma öncesinde saçlarınızın doğallığını bozmayacak bakım ve parlaklık zarar vermez.

Doğal bukleler her zaman 'in.' Eğer uzun ve doğal buklelere sahipseniz, bu seksi dalgaları istediğiniz forma sokmakta zorlanmazsınız. Bu durumda düzleştirici ürünler ve uygulamalardan kesinlikle uzak durmanızı öneriyoruz. Bunun yerine sahip olduğunuz buklelerinizin bakımına önem verin.

False