GeriModa Trendleri Gözlük Sezonu Sadece Yaza Değil Tüm Mevsimlere Özel!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gözlük Sezonu Sadece Yaza Değil Tüm Mevsimlere Özel!

Gözlük Sezonu Sadece Yaza Değil Tüm Mevsimlere Özel!

"Yazın kavurucu sıcaklarında, tam güneşin ortasında! Havanın sıcacık ama bir o kadar da parlak ışıklarının olduğu zamanların kurtarıcısı; kara kışta, her yer bembeyaz olduğunda, karın parlaklığı gözümüzü tam yoracakken çantamızdan çıkarıp gözlerimize zırh ettiğimiz süper kahramanımız; baharın en havalı aksesuarı!"

Yaz, kış demeden… Hiçbir baharı es geçmeden, dört mevsim kullandığımız gözlüklerin modasında sürekli bir devir daim olduğunu görmekteyiz. Eskiden moda olan güneş gözlükleri, şimdi yeni moda güneş gözlükleri!

Gözlükleri ikon haline gelmiş, adını yıllarca eskitmemiş ve optik gözlüklerin yanı sıra güneş gözlüklerinde de dev bir marka haline gelmiş Ray-Ban’dan bahsetmek gerekirse; Ray-Ban, her yıl olduğu gibi 2015’te de yeni moda güneş gözlükleri için aynı karakteristik çizgilerini korumaya devam ediyor. 1937 yılından beri yarattığı başarılı gözlük koleksiyonunda, tüm maceraperest, eğlenceli, ağırbaşlı ve her şeyden önemlisi kendi çizgilerini özgünce gözlük koleksiyonuna yansıttığı herkes tarafından bilinmektedir. İlk Ray- Ban, ABD Hava Kuvvetleri pilotları için yapılmıştır. Bahsettiğimi ilk Ray-Ban olan Aviator modeli aerodinamik stil, konfor ve teknik performansın bir araya geldiği süper bir kombinasyondur. Dolayısıyla, piyasaya çıktığından beri hayran ve kullanıcı kitlesini zamanla genişletmeye devam etmektedir. Bunun yanı sıra Wayfarer ve Clubmaster modelleri de Ray-Ban koleksiyonlarının ikonları haline gelmiştir. Öyle ki Wayfarer ve Clubmaster, her giyim tarzına yakışan, hem erkeklerin hem de kadınların hiç bıkmadan, sıkılmadan sürekli tercih ettikleri model haline gelmiştir.

2015 yılına damga vurmuş dev markaların güneş gözlüklerinin ortak özelliği olarak her birinin dolu dolu karakteristik tasarımlar olduğunu söyleyebiliriz. Raflarda yerini almış yeni moda güneş gözlüklerinde daha çok renkli ve özellikle beyaz gözlükler dikkat çekiyor. Çerçeve olarak ise oval, yuvarlak, kelebek ve kedigözü çerçeveler yer alıyor.

Bunların yanında son yıllarda iyice popüler olmaya başlamış olan aynalı ve renkli camlı gözlükler, bu sene de yeni moda güneş gözlüklerinin arasında yer alıyor!Gözlük Sezonu Sadece Yaza Değil Tüm Mevsimlere Özel
Gösterişi seven her kadın için biçilmiş kaftan olacağı şimdiden belli olan taşlı ve incili, kedigözü güneş gözlükleri… Kalın ve kemik güneş gözlükleri... Yeni moda güneş gözlükleri arasında sahiplerini bekliyor!

Sezon geldi, yeni moda güneş gözlükleri arasından en beğenilen alındı. Peki ama güneş gözlüğünüzü satın almadan önce dikkat etmeniz gereken kriterleri göz önünde bulundurdunuz mu? Güneş gözlüğü seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri elbette ki güneş gözlüğünün yüzünüze doğru şekilde oturup oturmadığıdır. Daha sonrasında da yüzünüzün şekline göre doğru güneş gözlüğü seçip seçmediğinizdir.

Eğer oval şeklinde bir surata sahipseniz, tercih edeceğiniz güneş gözlüğü modeli dikdörtgen ya da kelebek şekilli olmalıdır; yuvarlak yüz hattına sahipseniz, köşeli ve daha çok geometrik şekle sahip güneş gözlüklerini tercih etmenizde fayda vardır; eğer suratınız kare şeklindeyse bunun tam aksine yuvarlak yapılı güneş gözlükleri tam olarak sizin için tasarlanmış demektir; son olarak suratınız kalp şekline daha yakınsa, yuvarlak ve oval yapılı gözlükleri gördüğünüz an hiç kaçırmadan alışveriş sepetinize gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz!

Surat şeklinize en uygun güneş gözlüğünü seçtikten sonra kontrol etmeniz gereken şey, güneş gözlüğünün yüzünüze tam olarak oturup oturmadığıdır!

Bir gözlüğün yüzünüze en uygun şekilde oturup oturmadığını anlamak için yapmanız gereken gözlüğü iki elinizde yanlarından tutmaktır. Bu sayede güneş gözlüğünün sağa sola çok kolay bir şekilde hareket edip etmediğini göre gözlüğün sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Önemli olan, güneş gözlüğünün çok fazla hareket etmemesi ve kulak arkasına temas eden kısımlarının çok sıkı olmamasıdır.

Yeni moda güneş gözlükleri için hepsiburada.com sayfasını kontrol etmenizde bir fayda var. Çünkü sayfayı açtığınız dakikadan itibaren, güneş gözlüğü kategorilerimizde dünya markalarında anında indirim ve süper fırsatlar bulmanız an meselesi! Hepsiburada.com ailesi olarak tarzınızı en iyi şekilde biliyor ve sizi anlıyoruz; bu yüzden yıllardır hizmet ettiğimiz e-ticaret sitemizde, her tarzdan kullanıcılarımızı mutlu etmek için dev markalarla çalışıp, mükemmel indirimler sunmaktan hiç vazgeçmiyoruz!

Önümüz yaz olduğuna göre, yeni moda güneş gözlüğünü seç ve yaza gözlüğün ile birlikte damga vur! Herkese bol güneşler!

False