GeriStil Önerileri Gecenin yıldızı siz olun!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gecenin yıldızı siz olun!

Gecenin yıldızı siz olun!

"Yaz akşamları davetler ve düğünler için bulunmaz zamanlardır. Bu nedenle her hafta bir yerlere davetli olmanız çok doğal. Eğer gittiğiniz yerde dikkatleri şıklığınızla hemen üzerinize çekmek, ama bunu çok para harcamadan yapmak istiyorsanız, size birkaç adres gösterebiliriz."

Ayakkabılar
Gece kıyafeti yüksek ökçeler olmadan tamamlanamaz. Kıyafeti gösteren kesinlikle yüksek ökçeler. Sade bir elbise giydiğinizde bile iddialı bir ayakkabı son noktayı koymaya yeter. Hem duruşunuzu düzeltir, hem de kendinize olan güveninizi arttırır. Ama üzerinde durmayı bilin.

Nasıl uygulamalı?
Thandie Newton mini desenli elbisesini sezonun modası olan burnu açık bootielerle tamamlamış. Bu tür bir ayakkabı hem gece hem de gündüz kullanılabilir. Ama gece ayakkabı seçiminizde tarzınızı göz önünde bulundurun. Eğer yüksek ökçeler üzerinde yürümekte zorlanıyorsanız platformlu modelleri ya da kaim topuklu olanları deneyin. Rahat yürüyemediğiniz bir modeli hiç zorlamayın.






El çantaları
GECE kıyafetini tamamlamak için el çantası yani 'clutch' şart. Üstelik el çantaları çok moda. Gündüz bile kullanılan bu el çantalarının alternatifleri de çok. Gece için işlemeli, parlak ya da kutu gibi olan modelleri seçebilirsiniz.

Nasıl uygulamalı?
Diane Kruger kıyafetini gündüz de kullanabileceği bir clutch çantayla tamamlamış. Gece için kullanacağınız çanta eğer biraz büyük olursa gündüze de taşıyabilirsiniz.












Metalik giysi ve aksesuarlar
Özel gecelerde herkesin ilk seçimi parıltılı kıyafetler oluyor. Payetli bir elbise ya da bluz, metalik kumaştan bir elbise sizi bir anda özel gecenin yıldızı yapmaya yetiyor. Baştan aşağıya parıltılı kıyafetlere bürünmeseniz de ayakkabı ya da çanta seçiminde dore, bronz ya da gümüş gibi metalik renkler tercih ederek parıltı modasına ayak uydurabilirsiniz.

Nasıl uygulamalı?
Paris Hilton gibi payetli bir elbiseyi dore ayakkabı ve çantayla tamamlayabilirsiniz ama parıltının da bir sınırı olmalı! Renkli payetli bir etek, bluz ya da mini elbise her davet için uygun olacaktır. Ya da düz renkte bir elbiseyi metalik aksesuarlarla da tamamlayabilirsiniz.







Canlı renkler
Payet kadar dikkat çekici olan sezonun neon, yani canlı renkleri de özel geceler için ideal bir seçim olacaktır. Cardı renklerde bir elbise giyme cesaretiniz varsa hiç düşünmeden bu iddialı renklere bürünün. Fuşya, elektrik mavisi, yeşil, limon sarısı ya da kırmızı fark etmez renginizi seçin yeter.

Nasıl uygulamalı?
Seçimini fuşya rengi saten dar elbiseden yapan Megan Fok canlı renk modasına çok güzel uymuş. Hatta elbisesini yine canlı renkte ayakkabıyla tamamlamış. Siz de iki canlı rengi birleştirmekten korkmayın. Ama baştan aşağıya canlı renkleri fazla buluyorsanız, tek bir parçayı bile canlı renkte seçerseniz kıyafetinizi bir anda canlandırmış olacaksınız. Siyah bir elbiseyi minik neon renkte bir boleroyla tamamlayabilir, ya da elinize neon renkte bir çantayla kıyafeti canlandırabilirsiniz.




False