GeriModa Trendleri Eteğiniz hangi boyda olsun?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eteğiniz hangi boyda olsun?

Eteğiniz hangi boyda olsun?

"Seçimlerinizi trendler etkiliyor olsa da bu sezon hem uzun, hem de kısa etekler o kadar popüler ki şimdi seçimlerinize etki eden tek şey stiliniz olacak..."

Mini etek kadını mısınız?
Mini etek konusunda ince ve düzgün bacakların önemli olduğunu söylemeye gerek yoktur. Bunun yerine daha farklı noktalara dikkat çekmek daha doğru olur. Örneğin eğer beğendiğiniz etek, iç çamaşırınızı gösterecek kadar kısaysa, Gisele Bundchen olsanız bile, itici görünecektir. Tabii bir de iddialı bir bacak dekoltesi söz konusuysa, başka yerden dekolte vermemeye dikkat edin.

Eteğiniz hangi boyda olsun

Midi etek kadını mısınız?
Bıraktığı ilk izlenimin aksine, vücudu sardığında oldukça ateşli bir etki yaratacak olan orta boy etekler, bu sezonun favorileri arasında yer alıyor. Bacaklarınızın ince ve en pürüzsün kısmını ortada bırakan bu etek boyu, mini etekle kendini rahatsız hissedenlere farklı bir alternatif sunuyor.

Eteğiniz hangi boyda olsun

Maksi etek kadını mısınız?
Soğuk kış günlerinde sizi donmaktan korurken, ince ne uzun görünmenizi sağlayacak uzun eteklerle aynı zamanda sofistike ve bohem bir görünüm yakalayabilirsiniz. Üstelik gündüz postallarınızla giyebileceğiniz bu etekleri, gece topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Eteğiniz hangi boyda olsun

Moda Kanalları Editörü: Burcunur YILMAZ

False