GeriKişisel Bakım Epilasyonda ütüleme devri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Epilasyonda ütüleme devri

Epilasyonda ütüleme devri

"Bildiklerinizi unutun. Ütüleme lazer yöntemiyle, istenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok daha kolay!"

Biz kadınlar, gençliğimizden bu yana istenmeyen tüylere karşı savaşıyoruz. Tüy dökücüler, ağda, epilasyon aleti ve bilinen lazer uygulaması. Oysa şimdi bilinenin aksine yeni bir lazer uygulaması başladı. Ütüleme lazer epilasyon!

Bu yeni yöntemde kullanılan ışın dozları, eski sistemdeki dozun dörtte biri seviyesinde olup saniyede on atış hıza çıkabilmektedir. Atış süresince, cihaz ütü yapar gibi ciltte gezdirilerek uygulanır.

Uygulama esnasında, ince bir dokuya sahip epidermisin ısı seviyesini düşürmek adına cihazın soğutucu kısmı cilde sürekli temas halindedir. Yalnızca derindeki kıl folikülünde bir miktar ısınma gerçekleşerek, folikülü tahrip eder.

Gelelim bu yöntemin bizim için en güzel yanlarına. Öncelikle, eskisi gibi güneşten kaçmaya gerek yok. Hangi mevsim olursa olsun, bu yöntem sayesinde güneşin tadını rahatça çıkarabilirsiniz. Basit bir uygulamaya sahip olması ise süreci kolaylaştırıyor ve kesinlikle tüylerinizde yanma olmuyor. En önemlisi ise uygulamanın neredeyse ağrısız geçiyor olması.

Yaz geliyor, kararınızı şimdiden verin ve güzelliğinizin keyfini doyasıya çıkarın!

False