GeriEtkinlik Rehberi En Güzel Sevgililer Günü Etkinlikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En Güzel Sevgililer Günü Etkinlikleri

En Güzel Sevgililer Günü Etkinlikleri

"14 Şubat çiftler için belki de yılın en özel günü. Çoğu aşık hediye seçiminden o gün yapacakları etkinliklere kadar günler öncesinden planlıyor. Tabii ki her çift bu özel günü kutlamasa da sevgililer gününü heyecanla bekleyenler için 14 Şubat'ta yapılacak etkinlikleri derledik. İşte sevgilinizle yapabileceğiniz etkinlikler..."

1-SEVGİLİNİZLE MUTFAĞA GİRİN

Kahve Dünyası, Sevgililer Günü’nde sıra dışı, eğlenceli ve leziz bir kutlama yapmak isteyen çiftler için özel bir atölye etkinliği düzenliyor. 14 Şubat Perşembe, 16 ve 23 Şubat Cumartesi günlerinde Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de gerçekleşecek Sevgililer Günü Atölyelerine katılan çiftler, spesiyal çikolatadan kalp şeklinde pastaya uzanan birbirinden enfes lezzetler hazırlarken tüm yaratıcılıklarını ortaya koyacak.

Etkinliğe katılan çiftler, birlikte keyifli vakit geçirirken kendi elleriyle tadı damaklarda kalan lezzetler hazırlamanın keyfini çıkaracak.

Kahve Dünyası’nın maharetli ustalarının eşliğinde “Sevgililer Günü’ne Özel Sıcak Çikolata”, “Kırmızı Meyveli Kalpli Spesiyal Çikolata” ve “Red Velvet Cake Pops” yapacak çiftler, kalp şeklindeki “Red Love Cake” pastayı da kendi zevklerine göre süsleyerek tüm yaratıcılıklarını sergileyecek. Üstelik atölyede ortaya çıkarılan lezzetler etkinliğin ardından Kahve Dünyası’nın özel kutularının içinde sevgililere hediye edilecek.

Sevgililer Günü Atölyesi Takvimi:

  • 14 Şubat Perşembe: 18.00
  • 16 Şubat Cumartesi: 10.00, 13.30, 17.00
  • 23 Şubat Cumartesi: 13.30, 17.00

2-İLİŞKİLER KOMEDİSİNE GİDİN

Zorlu PSM’nin geçtiğimiz günlerde kapılarını açan ve kültür sanat dünyasında yoğun ilgiyle karşılanan yeni kulübü Touché’nin programı açıklandı. Pazartesi günlerini komediye ayıran Touché, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “Kadın ve Adam” adlı bar tiyatrosu ile izleyicileri kadın-erkek zıtlıkları üzerine yazılmış benzersiz bir ‘ilişkiler komedisi’yle karşılayacak.

3-SILA RÜZGARINA KAPILIN

Yılın en romantik gününü Ankaralı hayranları ile geçirecek olan Sıla, çiftlere muhteşem bir gece yaşatacak. Bugüne dek yaptığı aşk şarkıları ile milyonların beğenisini toplayan Sıla, en romantik parçalarını 14 ve 15 Şubat’ta Ankara Congresium’da seslendirecek.

4-LATİN DANS WORKSHOP'UNA KATILIN

Aşkın simgesi haline gelen Tango, Vals ve Bachata danslarıyla ziyaretçilerini aşk dolu dakikalar yaşamaya davet eden Kozzy AVM, 14 Şubat gününe özel ‘Flash Mob’ tongo dans etkinliği ve eros interaktif fotoğraf çekimi ile sevgililer gününü unutulmaz kılacak. 4 Farklı çiftin 4 farklı alanda gerçekleştireceği performanslarla gerçekleşecek olan etkinliğe AVM ziyaretçileri de katılabilecek. 14 Şubat Perşembe günü saat 16.30 da başlayacak olan ‘Flash Mob’ etkinliği Kozzy AVM’ de Latin rüzgarları estirecek.

5-EVİNİZDE KALP PİZZANIZ TADINI ÇIKARIN

Domino’s Pizza, bir Sevgililer Günü klasiğine dönüşen Kalp Pizza kampanyasıyla, sevenlere bu yıl da hoş bir sürpriz fırsatı sunuyor. Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizza, bu yıl da yaptığı kampanyayla aşıkların yüzünü güldürüyor. 14 Şubat’ta evinden çıkmak istemeyenlerdenseniz sevgilinizle kalp pizzanızın tadını çıkarabilirsiniz.

5-MUHTEŞEM BİR MANZARADA KONAKLAYIN

Haliç’in kıyısında, denize nazır konumlandırılmış Lazzoni Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftleri bekliyor! 14 Şubat’ta çiftleri çok lezzetli ve sıradışı bir menü bekliyor: Trüf mantarı esanslı ravyoli, trompet mantarı ile doldurulmuş dana bonfile, fırında kızarmış patates püresi ve kış sebzeleriyle, tatlı olarak da kalpli frambuaz rüyası… Lazzoni Hotel’in menüsü yalnızca kalplere değil, damaklara da hitap edecek. İstanbul’un tarihi dokusuna, iş merkezlerine, alışveriş ve eğlence komplekslerine yakınlığı ile tüm misafirlerini “ev sıcaklığı”nda ağırlayan Lazzoni Hotel’e tüm çiftler davetli.

MAHMURE ÖZEL

 

False