GeriModa Trendleri Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

"Eğer düğünün gelini değilseniz, bir davetli olarak her kadının uyması gereken kuralları okuyarak hazırlanmaya başlayabilirsiniz. Modanın eticaretteki adresi Morhipo.com’un düğün sezonunun olmazsa olmazları önerilerini sizin için derledik."

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Bir düğüne davet edildiğiniz anda hepinizin aklından benzer şeyler geçtiğine eminiz: “Ne giyeceğim?”. Hem dikkat çekmek hem de gelini gölgelemeden giyinmek ya da abartıdan kaçınıp yine de biraz dekolteye sahip olmak istiyorsanız, Morhipo Mag editörlerinin hazırladığı giyinme kurallarını mutlaka okuyun! Hazırlığı son dakikaya bırakmadığınız sürece güvendesiniz!

Gideceğiniz düğünün nasıl bir yerde yapılacağı dikkat etmeniz gereken ilk kural. Davetlisi olduğunuz mekandan gelecek konuklara kadar birçok detayı hesaba katmalısınız. Tabii ne giymek istediğiniz de oldukça önemli. Bu nedenle geçmişte yaptığınız hatalardan ders alarak seçimlerinizi yapın. Böylece düğünün en şık kadını siz olabilirsiniz, tabii gelinin ardından.

En Güvendiğiniz Elbiseye Yoğunlaşın

Düğün için elbise araştırması yaparken kendinizi pantolon, ceket ve bluz üçlüsünü kombinlerken buluyorsanız, en güvendiğiniz elbisenizi gardıroptan çıkarabilirsiniz. Biraz feminen görünmek için daha güzel bir gün olamaz. Görünümü tamamlamak için bir stiletto ve ruj bile yeterli olacak.

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Kısa Etekler Önceliğiniz Olmasın

Eğer kısa boyluysanız bu önerimizi dikkate almak zorunda değilsiniz fakat yine de hatırlatalım, kısa etek ya da elbiseler giymek bir düğün için her zaman en doğru karar olmayabilir. Orta boy kesimler her zaman daha zarif, şık ve sandığınızdan daha seksi görünür. Uzun veya kısa elbiselere alternatif olabilecek midi elbiseleri mutlaka deneyin.

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Beyaz ve Krem Rengi Geline Bırakın

Krem rengi süslemeler, beyaz danteller ve tülleri gelin için ayırın. Bir düğünün yazılı olmayan fakat en önemli kuralı gelinle yarışmamak. Bunun yerine renkli dantelleri, payetli tasarımları ya da katmanlı elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Siyah Giymekte Özgürsünüz

Bir zamanlar matemin rengi olan siyah, modern dünyanın hoşgörüsüyle birlikte artık her ortama uyum sağlıyor. Dolayısıyla davetli olduğunuz düğünde siyah elbise giyebilirsiniz. Kullanacağınız aksesuarlarla görünümüzü daha canlı ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Baştan aşağı siyah olmak isterseniz, çantanızı beyaz seçerek fark yaratın.Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 KuralıKüçük Bir Çanta Olmadan Asla

Büyük kol ya da omuz çantaları çoğu zaman bir düğünün doğasına aykırıdır. Daha minimal tercihler yapmanızı öneririz. Küçük bir clutch ya da sezonun öne çıkan mini modellerinden birini kullanabilirsiniz. Tüm gün ağır çantalarla yorulan omuzlarınıza da çanta detoksu yapmış olursunuz.Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 KuralıYürüyebileceğiniz Topukları Giyin

Bir düğün için ayakkabı arayışındayken birkaç saat içinde ne kadar hareket edeceğinizi düşünün. Böylece giyeceğiniz topuk yüksekliğine daha gerçekçi şekilde karar verebilirsiniz. Çok yüksek topuklu ayakkabılarla gecenin sonunda acı çekme ihtimaliniz olduğunu hatırlatalım. Sezonun trendi kısa topuklu ayakkabıları değerlendirebilirsiniz

Düğün Sezonunda Giyinmenin 8 Kuralı

Eğer Emin Değilseniz Geline Danışın

Tabii bunu düğünden birkaç gün önce yapmayın. Gelin ve damat çoğu zaman düğün günü yaklaştıkça daha meşgul olur. Bu nedenle eğer kıyafetinize karar veremiyorsanız, geline danışmanızda bir sorun yok. Düğünden iki ya da üç hafta önce ipucu için gelinin fikirlerini alabilirsiniz böylece ne giyeceğinize daha kolay karar verebilirsiniz.

False