Geriİyi Yaşam Doygun’dan Tadımlık Mardin Turu hediye!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doygun’dan Tadımlık Mardin Turu hediye!

Doygun’dan Tadımlık Mardin Turu hediye!

"'Sen Hangi Doygun’sun?' testimizi çözün, muhteşem hediyelere sahip olun!"

Türkiye’de tam buğday ekmeğinin ilk üreticisi olan Doygun Ekmek, 15. yılı şerefine yenilenen ambalajlarına özel bir yarışma düzenliyor. Hürriyet Aile iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Sen Hangi Doygun’sun?’ adlı yarışmada kişilerin karakter analizi yapılarak hangi ekmek çeşidi olduğu belirleniyor. Yarışmanın kazananları birbirinden güzel hediye kazanma hakkına sahip oluyor.

3 Mart’ta başlayıp bir ay boyunca sürecek olan ‘Sen Hangi Doygun’sun?’ yarışmasının büyük ödülü, lezzetin ön planda olduğu lezzet ve kültür turları düzenleyen Gezgin Damaklar’dan Mardin’in hem yöresel lezzetlerinin tadılabileceği hem de turistik yerlerin görülebileceği 3 günlük gurme seyahat. Testi çözen üç kişi ise Arçelik marka tost makinası, mikro dalga fırın ve ekmek kızartma makinası kazanacak. Tatlıdan yemeğe ekmekle yapılan 41 tarifin yer aldığı Doygun Ekmekli Lezzetler Kitabı ise testi çözen 25 talihlinin olacak. Yarışmaya katılmak için hurriyetaile.com/sen_hangi_doygunsun linkine tıklayarak 10 soruluk testi çözmek yeterli.

Doygun’dan Tadımlık Mardin Turu hediye

Büyük ödül çift kişilik 3 gün 2 gece Mardin turu

Doygun Ekmek’in 3 Mart 2014 tarihinde başlayan bir ay devam edecek olan ‘Sen Hangi Doygun’sun? adlı yarışmasında, testi çözen katılımcılar hediyeler için çekiliş hakkı elde edecek. Kazananların Milli Piyango çekilişi ile belirleneceği yarışmada büyük ödülü kazanan bir kişi, damak tadı peşindeki gezginler için lezzet ve kültür turları düzenleyen Gezgin Damaklar’dan, Güneydoğu Anadolu’nun en gizemli ve mutfağı zengin turistik kentlerinden biri olan Mardin’e 2 gece 3 günlük ve çift kişilik Doyumluk Gurme Seyahat ile ödüllendirilecek.

3 kişiye Arçelik marka küçük ev aleti, 25 kişiye yemek kitabı hediye

Yarışma sonunda büyük ödül olan Mardin turunun yanı sıra bir kişiye Arçelik Lal Serisi tost makinası, bir kişiye Arçelik mikrodalga fırın, bir kişiye de yine Arçelik Lal Serisi ekmek kızartma makinası hediye edilecek. 25 kişi ise Doygun Ekmekli Lezzetler kitabına sahip olacak.

Doygun’un Facebook sayfasını beğenmek ve test sonucunu paylaşmak ekstra çekiliş hakkı kazandırıyor

‘Sen Hangi Doygun’sun?’ yarışmasına katılıp testi çözen herkes bir çekiliş hakkı kazanacak, testi birden fazla çözenler çözdükleri kadar çekiliş hakkına sahip olacak. Teste başlarken Doygun Ekmek Facebook sayfasını beğenenler de ekstra çekiliş hakkı elde edecek. Testi çözdükten sonra sonucunu sosyal medyada paylaşan yarışmacılar sosyal medya hesapları üzerinden gelen arkadaş sayısı kadar çekiliş hakkına sahip olacak.

www.doygun.com.tr

www.facebook.com/doygunekmek

False