GeriCinsellik Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler

Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler

"Cinsellik ihtiyaç olmasının yanı sıra partnerinizle geçireceğiniz keyifli dakikalardır. Bu özel ve güzel zamanların monoton olmasını engellemek elbettte mümkün. Cinsel hayatınızı monotonluktan çıkarmak için neler yapmalısınız?"

CİNSEL HAYATINIZDA PLANLI OLMAYIN:

Cinsel hayatınızda planlı davranmanız monotonluğa sürükleyen en temel sebeptir. Zaman mekan belirlemeden evinizin her köşesinde küçük oyunlarla cinsel hayatınızı renklendirebilirsiniz. Sadece yatakta sevişmek kuralını ortadan kaldırıp partnerinizle farklı ortamlarda birlikte olmanız cinsel hayatınızın monoton olmasını engelleyecektir. Sürekli aynı pozisyonda birlikte olmak monoton hale gelmiş olabilir. Bundan kurtulmak için farklı pozisyonlarda birliktelikler heyecan verici olacaktır. Birlikte duş almak ve duşta sevişmek partnerinizle ateşli dakikalar geçirmenizi sağlayabilir.

Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler

SEKS OYUNCAKLARINI KULLANIN:

Artık birçok seks ürünü satılıyor. Seks oyuncaklarını kullanarak partnerinizle daha keyifli ve ateşli dakikalar geçirebilirsiniz. Örneğin; oynadığınız oyunda rastgele bir pozisyon seçerek o pozisyonda cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Ateşli iç çamaşırlarıyla da cinsel hayatınızı renklendirebilirsiniz.

KÜÇÜK SÜPRİZLER YAPIN:

Partnerinize küçük sürpizler yapmanız ilişkinizi canlı tutmanızı sağlayacaktır. Unutmayın ki temelinde aşk ve ilgi olan bir ilişkide cinsel ilişkide monotonluk olmaz. Her cinsel birliktelikte ilk kez birlikte oluyormuşcasına özel ve heyecanlı hissedilir.

 Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler

PARTNERİİZİN NELERDEN HOŞLANDIĞINI BİLİN:

Partnerinizin cinsel ilişki esnasında nelerden hoşlandığını ve nelerden tatmin olduğunu bilmek oldukça önemlidir. Nitekim partnerinizin cinsel birliktelikten haz alması sizi de oldukça yükseltecektir. Bu da ilişkinizin monotonluktan çıkmasına yardımcı olacaktır.

SINIR KOYMAYIN:

Cinsel ilişkide sınır olmaz. Partnerinizin isteklerine olumsuz yaklaşmayın. İki tarafın zevk alması oldukça önemlidir. Ön sevişme ilişkiyi canlı tutmak açısından oldukça önemlidir. Partnerinize nelerden hoşlandığınızı söyleyin ve onu yönlendirmekten çekinmeyin. Bu ilişkinizden daha fazla haz almanızı sağlayacaktır.

 Cinsel Hayatınızı Monotonluktan Çıkarmak İçin Tavsiyeler

BEDENSEL VE RUHSAL HİS:

Cinsel birlikteliğinizde duygularınız da ön planda olsun. Sadece ihtiyaç olarak görmek yerine sevdiğinizle geçirdiğiniz en özel anlardan biri olduğunu hiçbir zaman unutmamalısınız. Cinsel birliktelikte sadece o ana odaklanmalısınız ve her dakikayı tüm hücrelerinizde hissetmenize izin vermelisiniz. Sevginizle birlikte ona en yakın olduğunuz, duygularınızın en yoğun olduğu özel dakikalar olduğunu benimserseniz hiçbir zaman ilişkiniz monotonlaşmaz.

False