GeriKişisel Bakım Cilt Tipinize Uygun Meyve Renkleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cilt Tipinize Uygun Meyve Renkleri

"2001 yazı, kadın güzelliğinin ilhamını meyvelerden aldığı dönem olacak. Ama her meyvenin her cilt için uygun olacağını da söyleyemeyiz. Güzellik uzmanları cilt türlerine uygun meyve renklerini saptadılar. Size de bunları uygulamak düşüyor."

Her biri ayrı ayrı birer vitamin deposu olan meyveleri soframızdan eksik etmemeliyiz. Makyaj renklerinden söz edilirken artık mandalina dudaklar, şeftali yanaklar gibi sözler söyleniyor.

Doğa en güzel renkleri, yemeğe doyamadığımız meyvelere vermiş. Biz bundan niçin yararlanmayalım?

Kadınların daha da güzelleşmek için kullandıkalrı makyaj malzemelerinin bazıları meyve özlü, bazılarının ise renkleri adlarını meyvelerden alıyor.

2001 yazı, kadın güzelliğinin ilhamını meyvelerden aldığı dönem olacak. Ama her meyvenin her cilt için uygun olacağını da söyleyemeyiz. Güzellik uzmanları cilt türlerine uygun meyve renklerini saptadılar. Size de bunları uygulamak düşüyor.

Soluk tenliler:

Dudaklar ve yanaklar için kiraz rengini seçmelisiniz. Gözlerinizi ham limon rengi farla boyayın. Farı kirpiklerin köklerinin başladığı noktadan sürmeyi ihmal etmeyin.

Normal tenliler:

Yanaklarınıza şeftali rengi allık sürün. Dudaklarınız mandalina rengi olmalı. Güneşin koyu sarı tonları sizin için en uygun renklerdir.

Esmer tenliler:

Parlak şeftali rengi allık yüzünüzü renklendirir. Dudaklarınıza da koyu portakal rengi dudak boyası sürmelisiniz. Kivi'nin yeşiline çalan sarı rengi de far da gözleriniz için uygundur.

Meyvelerin etkisi, sadece cilt ürünlerinde kendini göstermekle kalmıyor. Çeşitli amaçlarla kullanılan kozmetik ürünlerinin hepsinde meyvelerin renkleri ve terkipleri etkili oluyor.

False