GeriMakyaj Bu Kış Dudaklar Bordo!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Kış Dudaklar Bordo!

Bu Kış Dudaklar Bordo!

"Bu kış dudaklara bordolar geliyor! Soğuk havaların ısınmasına en az kazaklar kadar yardımcı olan bu renk, podyumda da tasarımlara eşlik ediyor."

Bazı markalar onun kırmızıya çalan rengini kullanırken bazıları da onların siyaha yakın renklerini tercih etti. İçlerin en güzelinin hangisi olduğu zevke göre değişir. Ama kesin olan bir şey varsa o da bu kış dudakların bordo olacağı!

Sadeliğin giderek ön plana geçtiği ve bu kuralın makyaj trendlerini de etkilediği bugünlerde bordo ruj bütün bu kurallara karşı gelerek kendi özgürlüğünü ilan etti.Bir kadının en önemli tamamlayıcısı olarak görülen makyaj, yıllar geçtikçe daha önemli hale geldi ve podyumlara en az elbiseler kadar hâkim oldu.Bu Kış Dudaklar BordoSadeliğin giderek ön plana geçtiği ve bu kuralın makyaj trendlerini de etkilediği bugünlerde bordo ruj bütün bu kurallara karşı gelerek kendi özgürlüğünü ilan etti. Sonbahar/kış defilelerinde podyumu sallayan bordo ruj çok sevildi ve Jennifer Lopez, Rihanna, Emma Stone gibi yıldızların güzellik dolabının bir numaralı ürünü haline geldi.Bu Kış Dudaklar BordoBordo ruj doğru kullanıldığı takdirde cesaretli ve asil bir duruş sergilerken yanlış kullanımı insanlar için alay sebebi olabilir.Bu Kış Dudaklar BordoDoğru rengi bulduktan sonra, doğru uygulamada sıra. Koyu rujlar kullanması zor renklerdir. Zaman içinde dudaktan bölük pörçük çıktığında ise kötü bir görüntü oluşturur. Daha kalıcı olması için seçtiğiniz ruj renginde bir dudak kalemi edinmenizde fayda var.Bordo ruj kullanıldığında göz makyajı geri planda kalmalı, sakin bir makyaj ile bordo ruj kullanmak daha doğrudur.Bu Kış Dudaklar Bordo

False