GeriStil Önerileri Bu fermuarlar açılmak için değil!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu fermuarlar açılmak için değil!

Bu fermuarlar açılmak için değil!

"Rock şıklığının en büyük tamamlayıcısı fermuar detaylar, artık sadece tek bir tarzla kısıtlı kalmıyor. Her stilde ve her yaşta bu tarzı yaşatabilirsiniz."

Fermuarlar sadece sokak stillerinde ve asi gençlerin üzerinde ortaya çıkmıyor artık. Kırmızı halılarda, davetlerde her stilden ve her yaştan kadının üzerinde görmeye alıştık. Gece elbiselerinde, mini eteklerde, ayakkabılarda, çantalarda, portföylerde. Her türlü aksesuar ve giyside bu fermuarlara rastlamak mümkün. Bazen sadece süs olarak ceplerin üzerine dikiliyor, bazen elbiseyi boydan boya kaplıyor. Bazen de sadece desen olarak giysi ve aksesuarları süslüyor.

Fermuar ve derinin bu sezonun en havalı ve dikkat çeken akımları olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu demek değildir ki fermuarı sadece deriyle birlikte kullanacaksınız. Her çeşit kumaşta ve her renkte bu detaylardan yararlanabilirsiniz.

Balmain'den Giuseppe Zanotti'ye, Givenchy'den Emilio Pucci'ye moda dünyasının beğenilen ve ilgiyle takip edilen modacıları bu sezon koleksiyonlarından fermuarı eksik etmediler. 80'lerin asi ruhu ve stilize görünümü, fermuar detaylar sayesinde modaya ve dolayısı ile giysilerimize taşınıyor.

İşte sezonun en çok tercih edilen trendinin başarıyla uygulandığı parçalar! Foto galeriyi görmek için tıklayın!

Mahmure Editörü Dilayda Pala

False